Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (48/174) > >>

Matija97:

--- Citat: zemo323 - 09 Listopad, 2012, 22:44:51 ---cek, na kraju ispada da te igla zezala ili ces nju probat pa sta bude..
pitaj nekog iz okolice da ti posudi za probu ako ima koju iglu

@tommy, 500kn brzo?? daj i nama nacin    :toothy11: :laughing7:

--- Kraj citata ---

hahaha...dobro ti je zemo reko,nemrem 50kn skupit a kamoli 500 hahaha  :laughing7: ps.imam 15 godina,jos sam skolarac par godina pa su mi novci dobavljivi jedino ako nesto prodam,iscupam od roditelja,dobim za razne blagdane ili slicno  :toothy9:

zemo: ma neznam jel igla,al posto sam promjenio skoro sve kljucne stvari na motoru, sumnjam samo na iglu,a lakse mi je dat 50kn za iglu nego 500kn za karb pa na kraju stavit karb a ne promjenit diznu i onda opet isto,tako da mi je lakse prvo promjenit iglu pa poslije karb ako ne radi i dalje  :hello: nemam od koga posudit jer sam jos kepec,neznam skoro nikog sa foruma ili nekog ko vozi skutere osim bikera(mislim da je tako nick,vozi f15,makar niti njega neznam previse,samo prek buraza nesto :D)   :hello:

tommy:
a ništa onda čekaj Božić  :pop:   :toothy11:

Matija97:

--- Citat: tommy - 09 Listopad, 2012, 22:56:23 ---a ništa onda čekaj Božić  :pop:   :toothy11:

--- Kraj citata ---

hahaha  :toothy12: ma dobro,skupit ce se,za iglu sigurno  :laughing6:

zemo323:
@matija, stavi oglas tu na forumu da trazis uslugu, valjda ce se naci neka dobra dusa. moras se nekako snaci  :happy8:

@tommy, para se uvik mora imat za crne dane, ostavis sa strane i zaboravis na njih pa ih se sjetis kad ti dodje kriza  :laughing7:

Matija97:
ma polako,skupit cu nesto love pa cu kupit iglu  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju