Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (45/174) > >>

Matija97:
radilica je stavljena sad na zadnjem sklapanju(prije par dana) a isti problem sam imao i sa starom radilicom,tako da ona vjerojatno nije   :icon_scratch: ali svejedno pisite,netko ce nesto sigurno dobro rec  ;D a sto se tice rolica,nisam siguran jel su 4.1g ili 3.1g ali znm da su dobre i nisu preteske cak sam uzo i lakse nego sto je bivsi vlasnik motora furo a on je reko da je prijenos i sve bilo super ustelano  ;D a dizna,da moguce,ali meto sam i manju diznu,i airbox i opet je bilo isto  :angry7: stvarno vise neznam sta mogu probat  :dontknow: :dontknow:  :help: :help: :help: :help: jedino sto mi jos smrdi u cijeloj prici je frga ili ona slavina od goriva,kao da ne pusta dovoljno goriva pa motor ne dobiva dovoljno goriva pa se gusi  :dontknow:  :icon_scratch: :help: :help:

zemo323:
izbaci slavinu i spoji bez nje pa vidi ima li poboljsanja..

Matija97:

--- Citat: zemo323 - 22 Rujan, 2012, 12:11:16 ---izbaci slavinu i spoji bez nje pa vidi ima li poboljsanja..

--- Kraj citata ---

to i ja mislim da je problem ali neznam kak da stavim bez nje  :toothy3: jer ona cijela ide u rezervar a rupa je cm ili vise  :-X pomoc i savjeti kako  :toothy3:  :help: :icon_thumright:

zemo323:

--- Citat: Matija97 - 22 Rujan, 2012, 13:06:53 ---
--- Citat: zemo323 - 22 Rujan, 2012, 12:11:16 ---izbaci slavinu i spoji bez nje pa vidi ima li poboljsanja..

--- Kraj citata ---

to i ja mislim da je problem ali neznam kak da stavim bez nje  :toothy3: jer ona cijela ide u rezervar a rupa je cm ili vise  :-X pomoc i savjeti kako  :toothy3:  :help: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Uzmi plasticnu bocu i na dnu probij rupu da crijevo tijesno ulazi da ne pusta benzin, podigni je uvise od karburatora naspi benzina i probaj

Ivan031:
Ma sta je vama kakve boce? ak je prije tako vozio mora i sad al kako ce vozit sa totalno rastelanim karbom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju