Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (41/174) > >>

Matija97:
evo ljudi bio sam danas u garazi i masina je opet na stolu  ;D ugl,skinuo sam cilindar i stavio sam kariku(novu) unutra i zazor je 3 desetine ili kak se to cita?! i cini mi se to dosta!dali je do kita ili ne?  :help: i dali je moguce da mi se motor ponaso kak se ponaso jer su lamelice bile odvojene 1mm od one plastike di stoje?  ::)

Zika:
lamelice ti ne smiju bit odvojene ,ni malo...

tommy:
hej ljudi da ne otvaram novu temu zanima me jeli ovaj malaguti f12 mal skuter jeli manji od aeorxa i kakav je sto se tice udobnosti i kakav je za suvozača. Motor mi se sviđa sto se tiče izgleda jedan od najljepsi skutera sto sam vidio. Namjeravam uzeti neki skuter za tuning  pa da se malo preko zime zabavljam. Svaka cast matija pogledao sam tvoj citavi projekt i mogu ti reci da je jedan od najbolji na forumu  :notworthy:

zemo323:
evo nesto iz mog iskustva kad sam vozio frendovog..
Izgled- odlican, pogotovo ako ima bad-look svijetla :D
udobnost- prednje vilice odlicno udobne, sjedalo takodjer jedino mana je za suvozaca nema se zasta prakticno pridrzat, pa se mora imrovizirat..
dijelova na svakome koraku ;)
po meni odlican skuter

Zika:

--- Citat: zemo323 - 26 Kolovoz, 2012, 14:38:07 ---evo nesto iz mog iskustva kad sam vozio frendovog..
Izgled- odlican, pogotovo ako ima bad-look svijetla :D
udobnost- prednje vilice odlicno udobne, sjedalo takodjer jedino mana je za suvozaca nema se zasta prakticno pridrzat, pa se mora imrovizirat..
dijelova na svakome koraku ;)
po meni odlican skuter

--- Kraj citata ---
slazem se,meni je jedan od najlijepsih skutera  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju