Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (5/174) > >>

Matija97:
evo danas sam skinuo plastike,opro ga vodom kolko sam mogo i promjenio zadnju felgu,i najnormalnije je sjela i sve! ;) probo sam zavrtit klip preko paljenja?? i kolko sam mogo cut normalno klizi nista ne zapinje i ne krci :) a i buraz nekidan kad je skinuo auspuh nasao je pun auspuh ulja,ili je neko mislio da ce motor dugo stajat pa je nalio ulja da se ne zapeku karike ili nesto nije dobro :P haha  eto par slika,sljedeci put ce ic pranje kak spada :) uzo sam si doma poklopac vodene pumpe pa cu se sad doma malo igrat sa smirglom haha

vjerojatno cu ovih dana uzet prednju felgu od clana kize pa neku gume s vremenom i tak!ma bit ce to dobro,nadam se :)

Pozz Matija

B.E.R.O.:
Gume nove ne uzimaj dok ne sastavis cijeli motor da moze voziti.J jer ce se pretvriti u plastiku od stajanja i bacit ces pare bezveze.
Uzmes ih kad budes bojao skuter,ostavis sa strane pare za njih.
 :headbang: :headbang:
I ne uzimaj Dunlop.

Bit ce dobar projekt samo polako.
 :icon_thumright:

Matija97:

--- Citat: B.E.R.O. - 11 Ožujak, 2012, 00:37:55 ---Gume nove ne uzimaj dok ne sastavis cijeli motor da moze voziti.J jer ce se pretvriti u plastiku od stajanja i bacit ces pare bezveze.
Uzmes ih kad budes bojao skuter,ostavis sa strane pare za njih.
 :headbang: :headbang:
I ne uzimaj Dunlop.

Bit ce dobar projekt samo polako.
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma ne,nisam mislio uzimat sad gume,nego kad budem pri kraju,i za to cu trebat preporuke :))

Matija97:
evo i danas se malo radilo :) skinuta masina i raskopana kolko sam mogo  :laughing7:  cilindar i klip bez risova,jedino sto sam vidio da treba mjenjat su zegeri na bolcni i onaj lezaj na bolcni,lezaj je malo poderen pa cu promjenit,a zegeri su neki ljevi, cudni pa  :-X

evo slike  ;D

a evo i buraza koji mi je i kupio motor i koji mi pomaze u kopanju :)

Uploaded with ImageShack.us

Matija97:
eto imam par nejasnoca pa cu napisat tu da ne otvaram bezveze novu temu.
1.zanima me sta se dobije poliranjem kanala bloka motora???
2.za sta sluzi ona linearna polutka??
3.kada bi ispolirao blok motora,dekl,i dekl vodene pumpe dali bi s vremenom potamnili??
5.koja je razlika izmedu kartkog i dugog minarelli bloka?? :toothy10:

eto par pitanja,pa molim znalce da mi odgovore i pomognu :) hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju