Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Grale:
ako neznas,onda ne ... ;D
bilo bi dobro da skines mašinu i odneses je nekom da to napravi profesionalno...
radilicu odneses na balansiranje,ako bude potrebno...bolje da izdvojis par sto kn za taj dio,nego da ti se razleti i nova termogrupa zacvika
Matija97:
--- Citat: Grale - 04 Kolovoz, 2012, 11:46:40 ---ako neznas,onda ne ... ;D
bilo bi dobro da skines mašinu i odneses je nekom da to napravi profesionalno...
radilicu odneses na balansiranje,ako bude potrebno...bolje da izdvojis par sto kn za taj dio,nego da ti se razleti i nova termogrupa zacvika
--- Kraj citata ---
kolko bi mi neko uzo,i preporuke kome da nosim za piksiranje lezajeva i za balansiranje radilice? :frajer:
Matija97:
ljudi help! ;D trenutno sam u prepirci s burazom dali je kit otiso ili karb,pa trebam vasa misljenja i ako neko ima za posudit karb na 15min pa ako je do toga ako treba i kupit cu ga,ako nije do karba platim 50kn za posudbu ;D ima li neka dobra dusa koja bi posudila karb 17.5mm na 15min i zaradio 50kn :toothy9: a ako nije do njega onda znm da je do kita i onda cu kupit novi,a ovako ako kupim kit a nije do njega spusio sam 1000kn :angry7:
Rox-Rab:
totalno nepovezano pitanje
ako je kit onda nece ni ic kako treba
dok na karbu neznam sta moze bit...
sta ti je tocno sa skuterom?
Matija97:
to i ja cijelo vrijeme tvrdim da frgazer nema veze s ovim mojim slucajem!motor upali i sve i dam gas i krece ful lagano i gusi se,imas video negdje prije :) a kompresije nema nis,ljevom rukom ga mogu upalit na kurblu :angry7: i po tome svemu ja zakljucujem da motor nema kompresije i da je to kita,a vozen je fala bogu dosta :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju