Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (30/174) > >>

Matija97:

--- Citat: Raca - 05 Svibanj, 2012, 17:26:47 ---a jbga ti se tek upisujes,mene zabole za skolu,skola mi je zadnja od svega  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

vjeruj mi i meni je(nazalost) ali ako ne upisem skolu koju zelim oduzimaju mi motor pa mi nije svejedno HAHAHA  :toothy9:

OUC AIR:
vidio sam taj malaguti u zg-u ... zbog tog tvog projekta .. bi najrađe prodo svoj skuc koji imam 4 god.  samo da si kupim MALAGUTI   :toothy9:

Matija97:
haha hvala  :toothy9:  a gle,slazem ga za sebe i polako!!jer ga tak i onak nesmijem vozit,a po ulici i to,nije fora!  :toothy9:

OUC AIR:
nisam ja mislio od tebe kupit  ;D  nego bi si kupio malaguti i ko ti, lagano po svom ukusu slago ..a ono malo bi se furo na tebe  :icon_thumright:  :icon_tongue:

Matija97:
evo danas sam se zaletio do benconya po neke sitnice  :toothy12: posto nisu imali u benconyu trazim ovdje ako neko ima sljedece: dihtung auspuha(NOVI),čep na zadnjoj felgi od sr-ke(znaci onaj cep koji se stavi u onu rupu od osovine kotaca,nemora biti nov,ali da nije potrgan ili nesto,ako mogu birat onda bijeli ^^ ) i airbox za malaguti f12 kompletan,nemora biti novi ali da je citav!i dali pase puz od sr-ke na sajlu i kmh sat od malagutia??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju