Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (28/174) > >>

Raca:
citao sam temu,nisam ni obratio paznju,izvinjavam se  :icon_biggrin: jesi li sta uradio sa karbom ?

Matija97:
nisam danas mogo nista ni radit zbog skole,motor mi je udaljen bicklom 15min od doma pa  :angry9:

Raca:

--- Citat: Matija97 - 04 Svibanj, 2012, 19:41:59 ---nisam danas mogo nista ni radit zbog skole,motor mi je udaljen bicklom 15min od doma pa  :angry9:

--- Kraj citata ---

sta ? to necu da cujem.Da je i sat ipo udaljen ima da ides.Gde ti je ljubav prema motorima,zar ti ovo ne volis?Sutra ujutru da si se probudio,i ceo dan ga ceprkaj dok ga ne namestis,nemoj sad da stajes  :icon_thumright:

zemo323:

--- Citat: Raca - 05 Svibanj, 2012, 00:24:26 ---sta ? to necu da cujem.Da je i sat ipo udaljen ima da ides.Gde ti je ljubav prema motorima,zar ti ovo ne volis?Sutra ujutru da si se probudio,i ceo dan ga ceprkaj dok ga ne namestis,nemoj sad da stajes  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
nemoj da zbog tvog "ukora" momak podbaci u skoli pa da mu roditelji zabrane pristup svome ljubimcu, mislim da to nikako nebi bilo dobro :I

Aprilia97:

--- Citat: zemo323 - 05 Svibanj, 2012, 07:55:08 ---nemoj da zbog tvog "ukora" momak podbaci u skoli pa da mu roditelji zabrane pristup svome ljubimcu, mislim da to nikako nebi bilo dobro :I

--- Kraj citata ---

Imaš pravo  :icon_thumright:

--- Citat: Raca - 05 Svibanj, 2012, 00:24:26 ---sta ? to necu da cujem.Da je i sat ipo udaljen ima da ides.Gde ti je ljubav prema motorima,zar ti ovo ne volis?Sutra ujutru da si se probudio,i ceo dan ga ceprkaj dok ga ne namestis,nemoj sad da stajes  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Neznam dali si završio školu,ali nama trebaju bodovi za upis,a 8 razred nije lagan,tako da malo razmisli prije nego šta napišeš :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju