Tehnički kutak > Tuning skutera
?? Zadnji kraj bježi ??
metalac:
Ofakaf je probljem!
U zavoju dok se nagnem onda mi zadnji kraj bježi i skoro se prehitim, gume dobro napumpane i još uvjek dobre... al imam osjecaj da zadnji kraj skutera nije pričvrščen sa prednjim.. tj da mi zadnji kraj pleše.. ono.. ljevo-desno da ima nekvoga lufta. ne samo kotač nego kompletni zadnji kraj s prenosom i bla bla.
rječ je o Runneru SP 50 2000.g...
moja dijagnoza bi bila da je na spoju izmedju zadnjeg i prednjeg djela skutera neka plastika/guma ili kaj ja znam potrošena i to se da zamjeniti ili nekaj.. pojma nemam.. nisam trenutno pametan.
ima ko kakav savjet?
speed:
ako tako bkezi nemoj se voziti,moguce da ti je otisla guma koja drzi skut u centru sa prednjim krajem,to ti je na nosacima masine,imas jedan saraf naprijed i jedan na armontizeru
replcnt:
ista stvar ko i kod mene jarane, seleni, mjenjaj sve selene
imaš 2 selena u bloku
3 na ramu
i onaj na dnu amortizera na deklu
svaki je 80kn.
metalac:
pa baš mislik da je onaj tam kod mašine kod nosača, ma onda odma sve zamjenim da bude kak treba.
ima ko kakav nacrt, shemu ili tak nekaj runnera i kak to zamjeniti? ili moram kompletnoga zadnjega bloka dolje uzeti i sve žice otpojiti?
igor.sb:
--- Citat: metalac - 11 Travanj, 2008, 14:02:55 ---ili moram kompletnoga zadnjega bloka dolje uzeti i sve žice otpojiti?
--- Kraj citata ---
naravno
uf sto imas puno zica, imas od karba bla bla
nosi to na servis :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju