Tehnički kutak > Styling skutera
Zadnje svijetlo i štop svijetlo
Hrastinski:
--- Citat: Punisher - 16 Srpanj, 2007, 08:15:42 ---Nova Gilera ima zadnje štop svjetlo ko stvoreno za diode, izgleda ludilo :headbang:
--- Kraj citata ---
istina,
ispalo je ljepše nek sam zamislio...
Tommek:
eo malo dizem podosta staru temu,ali bolje nego da otvaram novu...
sredio bi si ledice u zadnje svjetlo,pa ak bi mi mogli reci kak ih rasporediti u ona 4 kruga i el bi se mogli kuda "ugurati" zmigavci.(stavio bi lampice u zadnje svjetlo takoder...).kak spojiiti,koliko...fala ;D
DJ RUNNER RACE:
...vidio sam jednom priliku na staroj Runnerici u Zg-u da ima plava štop svjetla...onako plavo svjetli ko neonka(mislim takva plava boja)...pa da vas pitam jel bi se to dalo kak stavit na novu Runnericu...jel da možda nabavim plavu plastiku pa ju zamijenim za onu crvenu ili kak...ajde par savjeta...hvala
majic_sk:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 09 Lipanj, 2008, 22:20:25 ---...vidio sam jednom priliku na staroj Runnerici u Zg-u da ima plava štop svjetla...onako plavo svjetli ko neonka(mislim takva plava boja)...pa da vas pitam jel bi se to dalo kak stavit na novu Runnericu...jel da možda nabavim plavu plastiku pa ju zamijenim za onu crvenu ili kak...ajde par savjeta...hvala
--- Kraj citata ---
sam da znaš da to nije legalno tak da ćeš vjerovatno imat sranja sa murjom....
DJ RUNNER RACE:
...znam za to jako dobro, ali nema veze...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju