Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Majne Raner VX(R) shminker editione
Jandro:
--- Citat: Mexx - 22 Travanj, 2008, 22:26:47 ---
--- Citat: Jandro - 22 Travanj, 2008, 22:16:00 ---jel bude išao sekundar gore?
--- Kraj citata ---
oce ali ne jos....
--- Kraj citata ---
ok, i gledaj si isto karb da si uzmeš onaj stari ak imaš ovog novog s plastičnim poklopcem ,jal taj ak ga imaš kurca nevalja, nejde, puuno troši, dimi, nikak uštelat
kupiš il od vx-a il od vxr-a, karburatori su potpuno isti ti od vxr-a i vx-a, razlika sam u diznama par brojeva, bilo kojeg da uzmeš sam stavi, nema potrebe za prčkanjem s diznama, i jedan i drugi su i više nego dobri
i onda to s karbom, sekundarom i 200ccm ide jaaako dobro i dok se malo uštela prijenos ide bolje nego vxr seriski
Mexx:
--- Citat: Jandro - 22 Travanj, 2008, 22:51:41 ---
--- Citat: Mexx - 22 Travanj, 2008, 22:26:47 ---
--- Citat: Jandro - 22 Travanj, 2008, 22:16:00 ---jel bude išao sekundar gore?
--- Kraj citata ---
oce ali ne jos....
--- Kraj citata ---
ok, i gledaj si isto karb da si uzmeš onaj stari ak imaš ovog novog s plastičnim poklopcem ,jal taj ak ga imaš kurca nevalja, nejde, puuno troši, dimi, nikak uštelat
kupiš il od vx-a il od vxr-a, karburatori su potpuno isti ti od vxr-a i vx-a, razlika sam u diznama par brojeva, bilo kojeg da uzmeš sam stavi, nema potrebe za prčkanjem s diznama, i jedan i drugi su i više nego dobri
i onda to s karbom, sekundarom i 200ccm ide jaaako dobro i dok se malo uštela prijenos ide bolje nego vxr seriski
--- Kraj citata ---
meni dosta da ide ko vxr serijski,netreba bolje...
Mexx:
200 je gore...ja preadovoljan kako ide...potrsonja ostala ista!!!!!!!! ??? ??? ??? ;D
i jos neke nadopune
update:
montirani stopovi i zmigavci...štipe nazalost nisu pasale...ze zalipljene originalne naljepnice..sic od starog modela...
vine5x:
U koga si radio motor ??
Mexx:
--- Citat: vine5x - 29 Travanj, 2008, 00:47:16 ---U koga si radio motor ??
--- Kraj citata ---
u ogija na pujankama....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju