Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Majne Raner VX(R) shminker editione

<< < (3/14) > >>

Mexx:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 11 Travanj, 2008, 20:20:35 ---stop i zmige su full ove sto si uzeo, takodje u rucke kocnica!! Skut je ok, mada mi je mnogo tmuran, mrtve su boje! Spuh je do jaja!

jel si padao?

--- Kraj citata ---
s ovoga hvala Bogu nisam još :)
tmuran je,ali meni je zakon takav....bas zelim bit unikatan....nisam još vidio ovu boju na raneru...
još moram anbavit stari sic ...

Mexx:

--- Citat: IKO - 11 Travanj, 2008, 12:30:37 ---ajme triba si stavit onaj LED štop,je da je skuplji al  :notworthy: ,eto jedina mana
ovako nešto:
http://scooter-center.com/catalog/images/products/big11878-1.jpg

--- Kraj citata ---
svaka acst ,meni je ogavan taj led...lexus još gori....oldskul je zakon,ako se mene pita za runnera----čak i onaj noviji rep i zmigavci zadnji mi nisu legli...

MaLi_OdvALjivAc:
jel padao neko drugi? leva rucica kocnice ti pkazuje pravac kretanja ili je to neka fora? old school:D

Mexx:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 11 Travanj, 2008, 20:39:09 ---jel padao neko drugi? leva rucica kocnice ti pkazuje pravac kretanja ili je to neka fora? old school:D

--- Kraj citata ---
je,ovaj decko od kojeg sam ga kupio je pao jedanput---a tako ta ručica mora stat na oldskul ranerima:D
jebeš ranera s kojeg nije padano :toothy9:

chofus1:

--- Citat: Mexx - 11 Travanj, 2008, 20:25:23 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 11 Travanj, 2008, 20:20:35 ---stop i zmige su full ove sto si uzeo, takodje u rucke kocnica!! Skut je ok, mada mi je mnogo tmuran, mrtve su boje! Spuh je do jaja!

jel si padao?

--- Kraj citata ---
s ovoga hvala Bogu nisam još :)
tmuran je,ali meni je zakon takav....bas zelim bit unikatan....nisam još vidio ovu boju na raneru...
još moram anbavit stari sic ...

--- Kraj citata ---

ja jesam  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
 :glasses9: :glasses9: :glasses9: :glasses9: :glasses9: :glasses9: :glasses9: :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju