Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Project BB

<< < (2/16) > >>

MALES SR180r:
puno posla imaš i puno love ti treba da složiš BB za trke....

računaj da bez poštene radilice,172-180 termogrupe,multivara poštene glave,frge i rezića nemaš niš za trke.... :dontknow:

ako nemaš love za gore navedeno nemoj ni kretat u BB tuning...govorim ti iz iskustva jer več 2 godine slažem BB i još nije gotov.... :icon_thumright:

bjela04:
ne mislim ja u toliko ozbiljne trke kao sto si ti naveo, cisto za motorijade za trke ubrzanja... napisao sam da je 180 termo grupa, dell 25 i multivar u planu sto posto a dalje sta bude, iako mislim da ce to bit i vise nego dovoljno za pokoji plasman :D

MALES SR180r:

--- Citat: bjela04 - 04 Ožujak, 2012, 23:15:04 ---ne mislim ja u toliko ozbiljne trke kao sto si ti naveo, cisto za motorijade za trke ubrzanja... napisao sam da je 180 termo grupa, dell 25 i multivar u planu sto posto a dalje sta bude, iako mislim da ce to bit i vise nego dovoljno za pokoji plasman :D

--- Kraj citata ---

onda složi to do happeninga pa češ vidit sam najbolje....mada sumljam da bi taj setup dao neke dobre rezultate,jer obično onaj ko ide na drag ima turpiju,a 180seriski cil dell25 i multivar je daleko daleko od turpije....

daleko od toga da tajfunac neće letit.... :icon_thumright:

bjela04:
do 8 mjeseca imam vremena :) najteza stvar je nabavit djelove   :laughing7:  a onda polako radit na blokovima i cilindru... sa svojih 80-tak kila mora letit :D

runner_sp180:
opa bjela i ti si se vratio, vidim ove sezone cemo napokon zazivit mi >>>reklamiranje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju