Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Project BB
intoxic:
Sretno s tim..imam ja slican projekt samo u mene je BB zracno hladenje ...
bjela04:
u neku ruku je bolje AC jer nemas zajebancije s nicim samo tutnes masinu i one oklope i vozi... ivkulja moj dobar drugar :D aj super ako moze bit ce nesto do toga onda :D sam da rjesim jos dell neki i pod 45 prirubnicu :P daj mi reci dell 26 jel valja cemu ima jedan clan jeftino daje :D
MALES SR180r:
--- Citat: 2TDottore - 05 Ožujak, 2012, 23:23:55 ---dobro moj ima malo manje a malossi glava je proslost iz nekih razloga.al kai moze jedna serijala jednom sr-u sa high end tjuning djelovima xD
--- Kraj citata ---
20-25kg manje pretpostavljam... :zubo:
ne,ne ne.....kaj može jedna ušminkana srka jednom trkačem raneru....već sam naglasio da srka nije za trke ili bilokakva natjecanja,ali vjerujem da nemože bit jača ista mašina koja vrti manje sa manjom kompresijom itd....taman da si i brži opet sam ponosan da sam imo čast se stat sa trkačim skuterom... :dontknow:
2TDottore:
--- Citat: bjela04 - 05 Ožujak, 2012, 23:30:28 ---u neku ruku je bolje AC jer nemas zajebancije s nicim samo tutnes masinu i one oklope i vozi... ivkulja moj dobar drugar :D aj super ako moze bit ce nesto do toga onda :D sam da rjesim jos dell neki i pod 45 prirubnicu :P daj mi reci dell 26 jel valja cemu ima jedan clan jeftino daje :D
--- Kraj citata ---
sve su to dobri karbovi al drz se ti provjerenog a to je pwk 24 il 28 i dell(malossi) 25
--- Citat: MALES SR180r - 05 Ožujak, 2012, 23:31:08 ---20-25kg manje pretpostavljam... :zubo:
ne,ne ne.....kaj može jedna ušminkana srka jednom trkačem raneru....već sam naglasio da srka nije za trke ili bilokakva natjecanja,ali vjerujem da nemože bit jača ista mašina koja vrti manje sa manjom kompresijom itd....taman da si i brži opet sam ponosan da sam imo čast se stat sa trkačim skuterom... :dontknow:
--- Kraj citata ---
dobro sad o kilama necemo u detalje :P itekako moze bit jaca ista masina koja vrti manje i sa manjom kompresijom a i ja sam promjenio malo taktiku skuzio sam da nemozes tolko konja dobit kolko kila mozes skinut.ucim od starijih xD
MALES SR180r:
--- Citat: 2TDottore - 05 Ožujak, 2012, 23:35:44 ---
dobro sad o kilama necemo u detalje :P itekako moze bit jaca ista masina koja vrti manje i sa manjom kompresijom a i ja sam promjenio malo taktiku skuzio sam da nemozes tolko konja dobit kolko kila mozes skinut.ucim od starijih xD
--- Kraj citata ---
trkaći motor :headbang:
ak sam ja brži plačam pivu,ak si ti brži plačam dvije....jel to ok? :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju