Tehnički kutak > Tuning skutera

Gume CFMOTO

<< < (4/5) > >>

eladio:
to s felgom bih bas provjerio..

ali sumnjam da nece pasat  :redface:

uglavnom d451  :redface:

Doomsday:
Evo ti sa savinog site-a o veličini felgi i njihovih guma za motore...

http://www.savatech.si/eng/velo/motor-cycle-tyre-rim.htm

Oni za 120/80-16 navode felgu 2,75x16... Milslim da je to otprilike OK jer san na SYM HD-u vidija prednju 2,5x16 sa 100/80-16 a zadnju 2,75x16 sa 120/80-16... Nisan vidija nijednu Hondu SH ali pretpostavljam da će to bit ista priča...

Znači, ovo je točnije nego ono od KTM-a... I mislim da bi mi mogli bez problema stavit D451, da bi i na našu felgu 2,5x16 zadnja guma 120/80-16 bila u toleranci... opseg bi bija malo veći, tako da će nam celer pokazivat cca. 2,5% manje nego šta vozimo, ali kako većina celera od skutera i onako pokazuje 5-10% više od stvarne brzine, to nas samo približava stvarnoj brzini...  :laughing7:

Nego, reci mi molim te, jesi li ih negdi naša za kupit (Dunlop D451, 100/80-16 i 120/80-16) i po kojoj cijeni...

Usput, jesi ti do sada vozija na kineskim gumama? Koliko si km priša i kako su se ponašale? Možda ja ove i nebi triba minjat, nove su... Šta vi mislite? Kakve su te Dunlop gume D451? Znan da su sigurno bolje od ovih kineskih, ali dali mi se isplati ove odma minjat...  :help:

eladio:
imam 9000 km na ovima kineskim i jos su kao nove  :toothy9:

rade, ali kisa im je boljka!

kad nesto vise saznam o dunlopicama, javim  :redface:

Genesis051:
Tc, tc, tc... ja bi bio drzak dodati da je kiša svima boljka, osim kad su na pisti, u uvjetima asfalta po kom se ne prolijeva svakojako motorno ulje (a kad se i prolije, onda ga odmah detergentima operu)
Vozim se na Pirellici ispred (prva ugradnja)  i Savi MC 16 otraga, koju sam ja stavio... sasvim se prihvatljivo ponaša... :icon_thumright:

Mr J:

--- Citat: eladio - 18 Listopad, 2006, 22:59:24 ---imam 9000 km na ovima kineskim i jos su kao nove  :toothy9:

rade, ali kisa im je boljka!

kad nesto vise saznam o dunlopicama, javim  :redface:

--- Kraj citata ---

Te kineske su radjene od casica za jogurt i slicnih stvari  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju