Općenito > Servisi
preporuka lakirer za auto u zg?
ivanm:
mislim farbat prednju haubu jer je izbubana od tuče, znači kitanje i lakiranje. auto je fiat punto, boja je metalik siva.
trebam nekog tko će to lijepo napravit a ne puno naplatiti.. :icon_biggrin:
MALES SR180r:
lakirera ti nemam za preporučit da je dobar a jeftin....ali se raspitaj u vezi toga,možda netreba kitat i lakirat,ima ljudi i mašina s kojima se to da izvuč (vakum princip) tu jedan tip u zaprešiču to radi.... za čudo firma se zove "TUČA D.O.O." nemam broj ali na netu ćeš sigurno nać,pa ih probaj kontaktirat sa slikom,najbolje češ znat..... :icon_thumright:
ivanm:
nisam mislio za đabe al da ne bude više od 1000kn..
ne isplati mi se to izvlačenje rupa jer se naplaćuje nekih 40 kn po rupi a imam ih bar 30.. osim toga ima još oštećenja i ogrebotina po haubi i slično pa je lakiranje jedina opcija..
Deny:
odes kod nekog nek ti to vakumom izvuce i boca ili kod nekog limara ne moze vise uzet od 50 eur za to da jebe oca :drunken_smilie:
inace hauba se obicno sto vise moze izravna jer kit puca jer s ona uvija ,znaci sto vise izravnat i sto i bez kita samo spric kit i farba ili ako vec mora kit masu tanak sloj ide gore
ivanm:
onda je možda najbolja kombinacija da uzmem novu zamjensku haubu u tokiću (400kn) i dam ju u špric kit i lak..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju