Tehnički kutak > Injection

Ditech PROBLEM- Pumpa?? HITNOOO

<< < (4/5) > >>

Grale:
jel ti je to prvi puta riknula pumpa ili si ju mjeno već prije?

apriliasr:
da prvi put je.. do sada su mu samo dizne zezale... hvalaa

kombaj:
ma na tim masinama uvik neki problemi,rijesis jedan dode drugi i tako non stop pa motor vise odlezi u garazi....to ti je najbolje ako je sad u voznom stanju prodat ako ikako mos  :icon_thumright:

Grale:

--- Citat: kombaj - 08 Ožujak, 2012, 08:22:49 ---ma na tim masinama uvik neki problemi,rijesis jedan dode drugi i tako non stop pa motor vise odlezi u garazi....to ti je najbolje ako je sad u voznom stanju prodat ako ikako mos  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma da...evo moj isto leži raskupusan po cijelom dvorištu...ni pas se neće igrat s njom...ako ju nisi imo nemoj pričat gluposti,a ako jesi bome si sam svojim neodržavanjem ju unistil...

kombaj:

--- Citat: Grale - 08 Ožujak, 2012, 08:58:39 ---
ma da...evo moj isto leži raskupusan po cijelom dvorištu...ni pas se neće igrat s njom...ako ju nisi imo nemoj pričat gluposti,a ako jesi bome si sam svojim neodržavanjem ju unistil...

--- Kraj citata ---
ima sam je ne bi govoria da nisam ima iskustva s tim masinama...i bome sam je odrzava dobro sad sve ovisi jel to bilo dovoljno al na svu srecu sam se rijesia, jer kolko se para ulozi u te kvarove mos kupit jaci motor...pa ajd da je to kvar se desija jednom motoru od 100 nego se desi u svim slucajevima ,jednostavno nije pogodena masina i gotovo ako nekome vrhunski radi svaka mu cast.... :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju