Općenito > Generalno o skuterima

skuteri (yamaha , gilera ...)

<< < (3/4) > >>

Grale:

--- Citat: wonderkid - 03 Ožujak, 2012, 01:13:41 ---A kako to kad A kategoriju možeš polagat s 24 godine a tebi će za 2 mjeseca biti 18?

--- Kraj citata ---
pa iz bosne je... :icon_biggrin:
onda opće ni nemora polagat,tam njim nit netrebaju vozačke... :toothy12:
moj glas za sp-a ;D

yamaha_46:
možda se kod vas mora sa 24 polagari A kategorija...kod nas ne...kod nas sa 18 moš pogagati koju oceš kategoriju...
i kako te zaustavi murija dadneš mu 40kn i problem riješen...

sikirica:

--- Citat: yamaha_46 - 03 Ožujak, 2012, 06:34:16 ---možda se kod vas mora sa 24 polagari A kategorija...kod nas ne...kod nas sa 18 moš pogagati koju oceš kategoriju...
i kako te zaustavi murija dadneš mu 40kn i problem riješen...

--- Kraj citata ---

ziva istina, osobno sam se uvjerio u to :D

oldmen:

--- Citat: sikirica - 03 Ožujak, 2012, 07:55:01 ---ziva istina, osobno sam se uvjerio u to :D

--- Kraj citata ---

kad? prije 10godina i vremenu o kojem je njemu stari pricao o 10maraka mitu i zlatnim vremenima? ??? cesto sam u bihacu vec godinama i cini mi se da je tamo negdje 05' bila zadnja godina takvog vremena, evo nedavno nema mjesec dana sam jedva utrpao 200kn(sto nije bas 40kn) za punu crtu cak nije ni brzina bila :icon_thumright:

sikirica:

--- Citat: oldmen - 03 Ožujak, 2012, 12:02:48 ---

kad? prije 10godina i vremenu o kojem je njemu stari pricao o 10maraka mitu i zlatnim vremenima? ??? cesto sam u bihacu vec godinama i cini mi se da je tamo negdje 05' bila zadnja godina takvog vremena, evo nedavno nema mjesec dana sam jedva utrpao 200kn(sto nije bas 40kn) za punu crtu cak nije ni brzina bila :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

davno, bio sam u cvjetu mladosti negdje prije 6-7 god

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju