Tehnički kutak > Injection
Runner Pure Jet curi ulje.
ivek_sr:
to crijevo je od kompresora po mogučnosti kad ga skineš na špricu nutra stavi benzina i ispuši sa kompresorom ono mora bit čisto jer ti se preko njega daje pritisak za injektore
z0x:
Izgleda da nije bio tu problem, cini se da curi negdje nize blizu nogare i curi niz nju.Nemogu nikako vidit. Nisam ga vozio 2 dana i sve ok. Nakon voznje od 20ak min opet baci par kapi. Cini mi se da ce morat na servis.
maki 225:
Onda vjerovatno na brti od auspuha,sagni se pa pogledaj vidjet ces oko ispuha masno,nemoraš se brinut ako je tamo.
z0x:
Odkad sam stegnio onu cijev curenje se smanjilo na kap u 2-3 dana. Bio je na servisu i serviser mi je potvrdio isto. Razlog servisa je ugradnja multivara i samo mogu rec vrijedi svake lipe. Skuter se preporodio
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
massi:
--- Citat: z0x - 19 Ožujak, 2012, 10:22:51 ---Odkad sam stegnio onu cijev curenje se smanjilo na kap u 2-3 dana. Bio je na servisu i serviser mi je potvrdio isto. Razlog servisa je ugradnja multivara i samo mogu rec vrijedi svake lipe. Skuter se preporodio
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
baljezgaju gluposti u servisu da je radi multivara,
kao sto su ti rekli gore u navedenim postovima,
od kompresora do injektora ide guma cini mi se fi 6, zamjenis je kupis selnice na vidu stisnes i rijesen problem
a to sto ti se sljeva kod nogare to se sljeva od skroz gore tako je meni bilo isti slucaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju