Općenito > Generalno o skuterima
Koliko vam trosi skuter na vas setup
filiplatinovicz:
plinske instalacije su jaaako sigurne i nema straha od eksplozije... čak i da plin počne curit izlazna brzina je tolika da se ne može zapalit. no nije bit u tome, već u činjenici da skuter nije vrsta vozila u koje je razumno ugradjivat plin... s jedne strane, pišete o enormoj potrošnji s kitom s druge bi plin??? osim toga šlin se može ugradit u 4T ali u 2T ne!!!
Genesis051:
Hehe... imam (neprovjerenu) informaciju da je H-D svojevremeno imao jednu seriju motora pogonjenu Diesel mašinom... :confused5: (dođeš na benzinsku stanicu s motociklom, i puniš Eurodiesel u njega... ;D )
Znate li vi upućeniji što o tome ...
Hrastinski:
--- Citat: Genesis051 - 29 Studeni, 2006, 09:32:54 ---Hehe... imam (neprovjerenu) informaciju da je H-D svojevremeno imao jednu seriju motora pogonjenu Diesel mašinom... :confused5: (dođeš na benzinsku stanicu s motociklom, i puniš Eurodiesel u njega... ;D )
Znate li vi upućeniji što o tome ...
--- Kraj citata ---
nešto sam čitao o na netu o tome da su napravili nekakav motocikl na turbo dizelski motorom!!!
Genesis051:
Ne... to je (već) nešto novo... podatak koji ja imam, "seže" unazad (oko) 15-ak godina (ili čak više) ...
Hrastinski:
--- Citat: Genesis051 - 29 Studeni, 2006, 10:25:04 ---Ne... to je (već) nešto novo... podatak koji ja imam, "seže" unazad (oko) 15-ak godina (ili čak više) ...
--- Kraj citata ---
ja sam to sad nedavno čitao na netu al se ne mogu sjetit koja je stranica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju