Općenito > Generalno o skuterima

Koliko vam trosi skuter na vas setup

<< < (9/27) > >>

filiplatinovicz:
Katalizator na skuteru???

Obično cjepidlačenje... i glupost. Kaj jadni skuter može zagadit u odnosu na kamiončine i autobuse i kaj ti ga ja znam...
Ne volim sugerirat vandalizam, ali u ovom slučaju... mislim da treba izbacit kat i dat motoru da diše i prdi punim plućima i auspuhom...  :toothy10:

AeRRox:
Bas sam neki dan odlucio isprobati kako skuter ide sa zablokiranim serijskim auspuhom i katalizatorom...
Performanse su pale za 150% dole i gusio se. Auspuh je mnogo tezi od ZX-a jer u njemu ima svega i svacega sto treba iscupati van.
Kad sam stao da vidim koliko se grije...grijao je kao na otvorenoj vatri...uzas...hladi se cijeli dan...

I ima drugaciji miris...

Mr J:
skurio si katalizator  :laughing7:

Punisher:

--- Citat: Mr J - 26 Studeni, 2006, 19:53:19 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 26 Studeni, 2006, 19:50:15 ---moje mišljenje ostaje nepromijenjeno... to je samo dobar savjet za one koji razmišljaju o ugradnji... kad je bal, nek je maskenbal!  :toothy9:

--- Kraj citata ---
Eh... stara skola... Ali trebamo misliti i na okolis i na sutrasnjicu, vi stari cete poumirati ali mi mladi ostajemo  :laughing7:
Plin je ekoloski daleko prihvatljiviji od benzina...

--- Kraj citata ---
Točno tako ali i nije ekološki prihvatljiv kad se sa par cm plastike 'zaštite' negdje lagano pukneš pa naša draga plinska boca pomisli da je fiesta pa ona na feštu... a i ti s njom... garantiram, ne možeš je odbiti...
 :biker: bum i  :angel12:

AeRRox:

--- Citat: Mr J - 28 Studeni, 2006, 12:11:50 ---skurio si katalizator  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Kak cu ga skurit, vozio sam se 5 min, presao sam mozda 769m max.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju