Općenito > Generalno o skuterima

Koliko vam trosi skuter na vas setup

<< < (6/27) > >>

Mr J:

--- Citat: filiplatinovicz - 26 Studeni, 2006, 18:59:34 ---ordinarna glupost... nude tu opciju u časopisu proplina LPG. a mislim da im je ugrađivao auto tim... mjesto za kacigu zapuni boca malog kapaciteta i onda svakih 100 km u rijetke punionice. ma da mi je pred kućom, ne bih u skuter ugradjivao tu glupost. tko nema za tri, četiri litre benzina nek si kupi bicikl!

--- Kraj citata ---
ZAsto tako, pa stavis kofer-bocu s plinom... 30 litara i vozis se koliko zelis!

filiplatinovicz:
ili montiras prikolicu-bocu s 300 litara pa se voziš cijelu sezonu bez punjenja...  :laughing7:

Mr J:

--- Citat: filiplatinovicz - 26 Studeni, 2006, 19:30:50 ---ili montiras prikolicu-bocu s 300 litara pa se voziš cijelu sezonu bez punjenja...  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Vidis da si promijenio misljenje o plinu  :sign020:

filiplatinovicz:
moje mišljenje ostaje nepromijenjeno... to je samo dobar savjet za one koji razmišljaju o ugradnji... kad je bal, nek je maskenbal!  :toothy9:

Mr J:

--- Citat: filiplatinovicz - 26 Studeni, 2006, 19:50:15 ---moje mišljenje ostaje nepromijenjeno... to je samo dobar savjet za one koji razmišljaju o ugradnji... kad je bal, nek je maskenbal!  :toothy9:

--- Kraj citata ---
Eh... stara skola... Ali trebamo misliti i na okolis i na sutrasnjicu, vi stari cete poumirati ali mi mladi ostajemo  :laughing7:
Plin je ekoloski daleko prihvatljiviji od benzina...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju