Općenito > Generalno o skuterima
Koliko vam trosi skuter na vas setup
Mr J:
gledam vecina tuniranih 50ica (base kit) trosi kao i moj sp sa 28mm karbom...
to je malo apsurdno ali se odgovor krije u okretajima... jer vase pile rade na minimalno 2000 okretaja vise a jos veliku ulogu igra pravilno stelanje karburatora...
vi vidite svjecicu na full gasu i to je o.k. ali veci dio potrosnje se krije u igli koja regulira sve ostale otvore gasa (gdje se i provede vecina vremena)... :icon_thumright:
vpucko:
ispod 4,3 litre!
dino_sk:
frendova sr50,serijala ,2007.g
trosi 6l
3alfa3:
--- Citat: Mr J - 19 Ožujak, 2008, 23:05:47 ---gledam vecina tuniranih 50ica (base kit) trosi kao i moj sp sa 28mm karbom...
to je malo apsurdno ali se odgovor krije u okretajima... jer vase pile rade na minimalno 2000 okretaja vise a jos veliku ulogu igra pravilno stelanje karburatora...
--- Kraj citata ---
Tako je. Cilindar se puni cesce.
--- Citat: Mr J - 19 Ožujak, 2008, 23:05:47 ---veci dio potrosnje se krije u igli koja regulira sve ostale otvore gasa (gdje se i provede vecina vremena)...
--- Kraj citata ---
Apsolutno tocno.
U zadnje vrijeme se vozim (Dellorto PHBG 19, 2x12mm i 1x9mm rupe u airboxu) sa glavnom dizom 82 koja ima 37% vecu povrsinu (protocnost) od dize 70 s kojom sam prije vozio, a potrosnja mi je manja za 20%.
Ali razlika je sto sada imam W7 (i to dignutu na 3. zub), a ne W16 iglu koja je bila skroz spustena.
majic_sk:
nova sr-ka 50 sve serijala mi troši skoro 6 litara...naravno uz sportsku vožnju....
al ipak mi se čini da je to previše??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju