Tehnički kutak > Styling skutera

problem sa lakom

<< < (3/4) > >>

Boyler:

--- Citat: DvdAerox - 10 Travanj, 2008, 12:18:26 ---pozdrav!

farbam neke plastike sa kompresorom...

boja je neka perlasta, kada nju stavljam sve ok, ispadne sve ravno i glatko, medjutim kada krenem sa lakom mjestimicno mi bude kao da je netko ubadao sa iglom po friskim lakom tako da ostanu neke tockice...

jel zna netko u cemu je tocno problem? se desilo kad to vama?

inace lak i utvrdjivac mjesam 2:1, probao sam stavit unutra i malo razrjedjivaca ali nista uvjek isti prob....

--- Kraj citata ---

U zraku iz kompresora imas ulje ili vodu (a mozda i oboje)

ZGrunner50:
ako nemaš lovu za komoru, onda ako imaš bilo kakav prostor npr. garaža ili šupa itd... moraš pustiti par sati da se slegne prašina, imati dobro svijetlo i na kraju najbolje ti je pošpricati pod sa vodom, da kada hodaš ne dižeš prašinu tako sam ja sebi napravio i nisam imao problema.

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Gerbi:

--- Citat: Zero Cool - 10 Travanj, 2008, 20:24:25 ---500-1000

--- Kraj citata ---

Potpis, to je normalna cijena...i vjerojatno imaš i prašine na boji ali ne uočavaš zbog perla efekta...

gun_rider:
Vjerovatnije je da imaš vode u kompresoru...na dnu boce imaš jedan ventil, tribaš ga otpustit i ispustit svu vodu ako ima unutra :icon_thumright:

DvdAerox:

--- Citat: ZGrunner50 - 15 Travanj, 2008, 12:27:56 ---ako nemaš lovu za komoru, onda ako imaš bilo kakav prostor npr. garaža ili šupa itd... moraš pustiti par sati da se slegne prašina, imati dobro svijetlo i na kraju najbolje ti je pošpricati pod sa vodom, da kada hodaš ne dižeš prašinu tako sam ja sebi napravio i nisam imao problema.

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

da, da imam garazu, pokusat cu izolirat sve sa najlonima i novinama i smocit pod....

--- Citat: gun_rider - 15 Travanj, 2008, 19:41:07 ---Vjerovatnije je da imaš vode u kompresoru...na dnu boce imaš jedan ventil, tribaš ga otpustit i ispustit svu vodu ako ima unutra :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

i to cu napravit, ali pretpostavljam da je nema jer je novi.... bar se nadam da nema hehe   ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju