Općenito > Generalno o skuterima

novi HR baotian forum

<< < (2/5) > >>

Agil:

--- Citat: charnel - 10 Travanj, 2008, 12:41:27 ---@agil uvjek pljucas po baotianima koda je taj kimco puno bolji .. :dontknow:

--- Kraj citata ---

...ah...ja ne pljucam po nikome i ničemu...takav mi je stil.....

Kymco Agility 50 je bolji od baotiana upravo za 4891 kunu..puno ili malo ovisi o tome da li tata da ili čovjek sam zaradi....

charnel:

--- Citat: Agil - 10 Travanj, 2008, 12:48:29 ---
--- Citat: charnel - 10 Travanj, 2008, 12:41:27 ---@agil uvjek pljucas po baotianima koda je taj kimco puno bolji .. :dontknow:

--- Kraj citata ---

Kymco Agility 50 je bolji od baotiana upravo za 4891 kunu..puno ili malo ovisi o tome da li tata da ili čovjek sam zaradi....

--- Kraj citata ---

ja sam stekao dojam da pljucas... al nema veze. a to sta je skuplji ne znaci da je i bolji. al dobro, imaju nesto zajednicko, ni jedan ni drugi ne mogu maknit.

stark1:

--- Citat: charnel - 10 Travanj, 2008, 12:56:38 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ja sam stekao dojam da pljucas... al nema veze. a to sta je skuplji ne znaci da je i bolji. al dobro, imaju nesto zajednicko, ni jedan ni drugi ne mogu maknit.

--- Kraj citata ---
ta ti je dobra  :icon_thumright: :icon_thumright:

dino_sk:

--- Citat: Agil - 10 Travanj, 2008, 12:41:18 ---
--- Citat: SlowRider - 10 Travanj, 2008, 12:19:41 ---Ja se necu registrirati tamo da mi se nesto ne pokvari

--- Kraj citata ---

bez brige, ništa ti se neće pokvariti.....mada za kitova crijeva ne garantiram ...

daj registriraj se..pokaži da nisi snob .......

(SNOB (lat. Sine nobilitate – bez plemstva) porugljiv naziv za beskorisne ljude koji se u svemu povode za modom i slijepose klanjaju pred običajima tzv. “viših krugova”, osobito pretjerujući u “obožavanju” "talijanskih" skutera.
(Bratoljub Klaić-Veliki rječnik stranih riječi, ZORA,Zagreb,1974.)

--- Kraj citata ---
kak se samo sjetis svega toga a pazi samo potpis malossi naljepnica lijevo  :toothy9: :toothy9:

Agil:
....
--- Citat: charnel - 10 Travanj, 2008, 12:56:38 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

hehe, toliko o pljucanju i predrasudama,

istina je da 50 ccm - baby GY 6 ima malu snagu...i da za težeg vozača penjanje uzbrdo postaje prava muka, ali moj Agility evo već 400 km s 80 kitom ide sasvim pristojno ( 65 - 70 maxi po ravnome ..,  35 - 40 uzbrdo ) Uz, to i dalje malo troši, ne moram mu ulijevati ulje, a kažu da ima i dobar zvuk...usto i manje doprinosi propasti zemaljske kugle....

Isti, konstrukcijski, motor od 50 ccm je i u baotianu.....Agility još ima i bolju konstrukciju ( za starijeg brata od 125 ccm ) bolje kočnice - dvostruke vilice, veči disk, bolja svjetla, serijsku centralnu i bočnu nogaru, zvučni signal pokazivača smijera, nosač za stvari, serijski ugrađen nosač za kufer...i ime koje u 2/3 zemaljske kugle znači pouzdanost i kvalitetu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju