Tehnički kutak > Tuning skutera

Dellorto 19 ??

<< < (3/4) > >>

ivanm:
pa nije baš poželjno da vrti na prazno.. ili kratko spojit da vrti malu količinu ulja u krug il ju skroz izvadit i napravit distancu za remenicu..

siljo5555:
 evo sad cu napisat sta je sve gore pa ako moze pomoc, ki stage6 streetrace, yasuni r, rolice su 6.25g centralni crni stage6 sto se dobie uz vario, oprugice kvacila crvene naraku mislim da su slicne ko zute malossi debljina zice je 2.1mm. e sad u karbu je dizna 84 pali super odaziv na gas odlican, al kad trebam krenit cim kvacilo uhvati on se hoce ugasit i trokira sta napravit manja dizna ili? :help: :help:

maminjo:

--- Citat: siljo5555 - 04 Ožujak, 2012, 13:42:23 --- evo sad cu napisat sta je sve gore pa ako moze pomoc, ki stage6 streetrace, yasuni r, rolice su 6.25g centralni crni stage6 sto se dobie uz vario, oprugice kvacila crvene naraku mislim da su slicne ko zute malossi debljina zice je 2.1mm. e sad u karbu je dizna 84 pali super odaziv na gas odlican, al kad trebam krenit cim kvacilo uhvati on se hoce ugasit i trokira sta napravit manja dizna ili? :help: :help:

--- Kraj citata ---

koji ti je ostatak setup karba: igla? klipić?, ler dizna? kalibrator?

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 03 Ožujak, 2012, 21:01:30 ---pa nije baš poželjno da vrti na prazno.. ili kratko spojit da vrti malu količinu ulja u krug il ju skroz izvadit i napravit distancu za remenicu..

--- Kraj citata ---

Najjednostavije i besplatno je da je "kratko spojena" i da vrti ulje koje je u cjevcicama u krug. Samo, treba sto bolje (koliko je to moguce) na spoju cjevcica izvadit zrak.
Ja sam kao spoj cjevcica iskoristio jedan nepovratni ventil koji je u originalu bio dovod ulja u jedan stari karb.

siljo5555:
set up karba je igla w7, klipic40 , ler dizna 50, i glavna dizna 84 i da igla na drugom zazoru. alfa hvala za savjet za uljnu pumpu :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju