Tehnički kutak > Garaža

Speedfight 2 by luka.ck

<< < (15/23) > >>

ivan_speedy:
Auspuh ti je sad ko novi,ko i cijeli skuter,svaka čast na održavanju  :icon_thumright:

luka.ck:

--- Citat: strikoo - 13 Srpanj, 2012, 11:10:06 ---Odlično je! Sa čime si ga osmirglao?

Normalno je, prestat će dimit.

--- Kraj citata ---

Osmirglao sam ga sa onom cetkom za busilicu.

--- Citat: Ivan_drifter - 13 Srpanj, 2012, 11:23:24 ---vratio si centralnu nogaru??

kaj ipak ovi na tehnickom ulili strah,

kaj se bojite tih pedera s tim zmigavcima kaj ste raspravljali prije, ja imam tablicu na celjusti skroz da se ni nevidi skoro svaki dan po gradu 120km minimalno i nikad nista 10 puta dnevno bude murija iza mene i nista, zaustavili su me par puta i nista nisu rekli imam zatamljeno sijenilo zadnjeg stakla i undertail tablicu skrivenu, itd. 10000stvari radi kojih me mogu jebat al nejebu, kaj se tolko bojite

--- Kraj citata ---

Ma nije zbog tehnickog ili policije, nek mi je bio problem cistiti felge dok je bio na bocnoj nogari.

--- Citat: Suhy - 13 Srpanj, 2012, 13:24:14 ---Jebački ti je skut   :notworthy:, sad ga samo održavaj  :icon_thumright:
E jel mogu zajebavati na tehničkom ak mi cijelo vrijeme štop upaljen jer lik koji je šljusnuo sa skuta spojio žice na akum. :help:

--- Kraj citata ---

--- Citat: ivan_speedy - 13 Srpanj, 2012, 16:29:04 ---Auspuh ti je sad ko novi,ko i cijeli skuter,svaka čast na održavanju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hvala!

--- Citat: B.E.R.O. - 13 Srpanj, 2012, 15:40:30 ---Dobra ti nogara!!!!
 :headbang: :headbang:

;D

Auspuh svake godine jednom sredis i ima da uvijek bude kao novi!!!!
 :icon_thumright:
Tako sam ja dok nisam kupio crom sad ga samo operem i jednom godisnje promijenim vunu!!!

--- Kraj citata ---

Odlicna je nogara! :icon_biggrin:

Sredujem ja taj auspuh  tri puta na godinu. Boja ce mi sigurno izbijelit na mjestima kroz dva mjeseca. Ah, slabi sprej.

Tu u mojoj selendri nema nigdje za kupit duplicolor sprej. :angry7:

B.E.R.O.:
Nema spreja koji ce izdrzati toliku temperaturu prije ili kasnije svaki ce izbljediti!!!
 :dontknow:
Samo ako auspuh ne dolazi u doticaj sa kisom i vodom da nemoze korozirati biti ce vjecan!!!

luka.ck:
Za vodu i kisu nema straha. Taj skuter nezna sta je kisa.  ;D

B.E.R.O.:

--- Citat: luka.ck - 13 Srpanj, 2012, 17:48:23 ---Za vodu i kisu nema straha. Taj skuter nezna sta je kisa.  ;D

--- Kraj citata ---
To te ja pitam!!!
 :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju