Tehnički kutak > Garaža
Speedfight 2 by luka.ck
B.E.R.O.:
Prednju masku,hladnjak,plastiku ili gumu iza hladnjaka (zavisi od godista)!!!!
I to je to.
:headbang:
luka.ck:
Da dignem malo temu.
Skuter se i dalje vozi. Sljedeci tjedan ide na tehniciki.
Imam jedan problem sa auspuhom. Od vibracija mi se cijelo vrijeme vrti lim od prigusivaca i proizvodi cudne zvukove pa bi vas molio da me sugerirate kaj da napravim. Prvo sam mislio da na jednom i drugom kraju izbusim po tri rupe i to priheftam sa popnitnama al to bude grdo izgledalo.
Slika na kojoj je oznacen lim na prigusivacu auspuha:
Sad sam si mislil da stavim neku diht masu za auspuhe pa me zanima koju da stavim. :dontknow:
JogFromYamaha:
uvali nitnu s strane kotaca da se ne vidi i nema vise micanja
ili gumiranu selnu
mozes i moment ljepila kapnut
luka.ck:
--- Citat: JogFromYamaha - 18 Ožujak, 2014, 10:35:57 ---uvali nitnu s strane kotaca da se ne vidi i nema vise micanja
ili gumiranu selnu
mozes i moment ljepila kapnut
--- Kraj citata ---
hvala joge! ipak sam izbusio cetiri rupe i stisnuo pop nitne. nema sanse da se vise mice. :icon_thumright:
luka.ck:
Da i ja malo osvježim temu.
Pežo je još uvjek na životu. Počašćen je novim auspuhom - giannelli go. S auspuhom sam prezadovoljan. Lijep je zvuk i pristojno ubrzava skuter sa njime. Nakon ugradnje auspuha nisam stavio lakše rolice, jer lijepo vuče i sa 8,5g. Još bih trebao provjeriti boju svjećice da nebi bila premala dizna. Sad je trenutno glavna 50.
Jedina zamjerka vezano za auspuh je ta što ima malo prostora između grane auspuha i kučišta vodene pumpe, svega 2mm (slika 2). Nadam se da se neće rastaliti plastično kučište pumpe nakon dužih vožnji.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju