Općenito > Generalno o skuterima

Gilera VXR 200cm3 par pitanja glede motora

(1/4) > >>

oldmen:
pokupio sam par ponuda i iduci tjedan krecem u obilazak, radi se o starijem modelu(jebga nemam para za novog iako mi je puno ljepsi, ali idem logikom bolje voziti starijeg jaceg nego novijeg slabijeg) pa bih cijenio par mudrijih savjeta na sto paziti kod kupnje(kilometraza 15-25tkm) i jos bitnije sto ocekivati od troskova nakon kupnje jer ne ocekivam da je motor bas pic pic pa bih odmah promjenio sve sto treba da mogu na duze izlete s curickom :icon_biggrin:

cijenim svaki savjet jer se ne razumijem bas previse u mehaniku hvala :help:

jakovmaras:
gle na vxr-u ti kilometraza i nije toliko bitna jer imas njih za 50tkm i dalje voze bez problema ako je rađen redovan servis

steeef:
moren i on bit zaklan u par tkm ako je teran na ladno itd..ko npr nexus od mog poznanika na kojem je rađena polugeneralka na 10tkm..i jedan sport city 200 kojem su u roku 14 km 2 puta mjenjane garniture..
al u globalu su ok.
dok ga doteraš doma obavezno promjeniš sve tekućine,ulje fulter ulja antifriz,promjeni filter zraka,svječku i ovisno o kilometraži remen rolice i klizače variomata..

Loris Ri:

--- Citat: steeef - 01 Ožujak, 2012, 10:24:18 ---moren i on bit zaklan u par tkm ako je teran na ladno itd..ko npr nexus od mog poznanika na kojem je rađena polugeneralka na 10tkm..i jedan sport city 200 kojem su u roku 14 km 2 puta mjenjane garniture..
al u globalu su ok.
dok ga doteraš doma obavezno promjeniš sve tekućine,ulje fulter ulja antifriz,promjeni filter zraka,svječku i ovisno o kilometraži remen rolice i klizače variomata..

--- Kraj citata ---
jedino bi  ja na 25tkm pripazio na nosac i selen....
a za ovaj servis sta je stef reko,to te izade sve zajedno malo manje od 1000kn,al si onda miran sljedecih 10tkm,osim mjenjanja ulja naravno...

steeef:

--- Citat: Loris Ri - 01 Ožujak, 2012, 11:32:48 ---jedino bi  ja na 25tkm pripazio na nosac i selen....
a za ovaj servis sta je stef reko,to te izade sve zajedno malo manje od 1000kn,al si onda miran sljedecih 10tkm,osim mjenjanja ulja naravno...

--- Kraj citata ---

znal sam da sam nekaj zaboravil rec :)
dok se sve napravi onda si miran i znas kaj imas,a ne da se oslanjas na pricu dae npr ulje mjenjano pred 1000 km a ono ima vec 4 i tak to..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju