Općenito > Generalno o skuterima

Novi modeli u beti moto

<< < (5/7) > >>

baotian500:
ja se slazem,pa na baotianu treba svake 3000km radit servis,a ja sam to radio u 2 mjeseca s njim,pa ko bi ga tako stalno vozio na servis,nabavis potrebne dijelove i stvari,sredis si sam,i siguran si u ono sta si si sam napravio,a usput i prodes jeftinije

Drnda:
prije ovog sam se dosta mislio o luni, ali sada je prekrasna :icon_thumright:

mrcina:
evo još novosti iz bete.

upload od 20 slika teče pa pričekat molim.
LUNA 125 RETRO

kao što vidite ima ih u dvije boje tamno siva i srebrna.obadvije su ljepotice i teško da ih nebi preporučio ljepšem spolu.

tu vidite kufer koji dođe sa skuterom i u boji skutera je,kvalitetniji od onog što je došao sa lunom aticom u startu po pogledu u istog.
na istom nalazi se kako vidite i naslon za suvozača ali zbog konstrukcije kufera nije preporučljivo naginjanje punom težinom od pucanja istog.
u kufer stane velika kaciga + nešto sitno samo pazite kako stavljate kufer je plitak da vam taj suitniš ne pobjegne.

mrcina:
LUNA 125 RETRO

nastavak I
gore smo upoznali skuter opčenito a sad da vidimo opčenito što nudi za male pare naspram konkurenata sa poznatim imenima.

Čukica

retro dizajn ala Lambreta sve što treba čuka da ima i mogu reči jako čitljiva.

Pretinac

što imam tu, a da pretinac dosta prostorasamo ne stavljati sitnu lovu jer bu pobegla kroz rupe od poklopca.po meni te rupe nisu uopče trebali tako da rade.
prigovor!!! plastika sklona pucanju pretvrda. upotreba točno za suprotni spol polako i nježno.poželjan gumeni tepih da se ono što stavite nenamoči.

Rupa ispod sica za kacigu

tu vidimo poznatu rupu kod svih skutera,kod ovog rupa je dovoljna za jeticu ili big kacigu ostale nepoželjne.jednostavno stane samo jedna kaciga.

mrcina:
LUNA 125 RETRO

nastavak II

Rezervoar

što je to, a da na što ide skuter , na bengu, ali koju super 95/98 bez dodavanja ulja. da dobro ste pročitali luna retro je 4t skuter.

Podnica

AAAUUUUUUUU alu podnica, tko bi se tome nadao.čist solidno za skuter te cjenovne klase.
prigovor!!! one crne crte trebale su biti od gume a ne od vrpce za čičak.

Mašinist

mašina 125ccm dušu daje za probijanje u gradu,zrakomlatno hlađenje što znači jednostavna upotreba.

Variomat/Deklo

Dekl variomata bez ikakvih natpisa,ako neče da upali na anlaser tu je kikstart.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju