Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Beta Ark
Carlos:
Evo da predstavim i ja svoju "zvijer" :toothy12:
Kupio scooter prije mjesec dana i na pocetku skoro odustao od cijelog projekta...ide prica :)
Gore je bio Due+ (naravno zaribo je) jer se bivsi vlasnik nije brinuo o njemu...duje je bio na serijskoj radilici :o i sva sreca nema lufta nigdje na njoj. Karb je bio 21 (nepostelan) i motor je pio nemilosrdno.
I tako sam odlucio skinut Duju i stavit serijalu dok se ne skupi za neki base kit. Nabavio sam 17,5 karb....prosirio izlaz ispuha na serijala cilindru...
Zaribani Duje ;D
Duje iznutra
Sportski dekl (made by bivsi vlasnik)
Ocisceni blok
Novi klip
Trenutno stanje
Kupio sam drugi dekl, set dihtunga, rolice 5,2, centralni bijeli....pofarban dekl, auspuh i poklopac magneta u crno
I naravno to sve ne bi bilo moguce bez mog malog radnika koji je raznosio gedore i krpe po dvoristu :icon_biggrin:
UPDATEAM kad slozim jos nes :icon_thumright:
DAMIR-RUNNER:
fino ces ga sredit kolko vidim od bivseg vlasnika,kaj se tice peseka,pravi majstor,imam ja takvog jednog isto,elektricar,smetlar,sve. :icon_biggrin:
vpucko:
lijepo lijepo, onaj SPORTSKI dekl mi je najjaci ahahahaah :D
Carlos:
--- Citat: vpucko - 09 Travanj, 2008, 22:41:58 ---lijepo lijepo, onaj SPORTSKI dekl mi je najjaci ahahahaah :D
--- Kraj citata ---
decku je bilo tesko odserafit par serafa i zamjenit zvono....nego uzmi fleksu i udri po deklu :toothy10:
da pitam!!! koju diznu stavit na gljivu???
vpucko:
nemoj stavit gljivu hehehe :) ak vec MOOORAS onda oko 80 dizna ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju