Općenito > Generalno o skuterima
Vaše mišljenje o ovom Runneru
Jurich:
ja se slazem sa ostalima
tip trazi 7500 kn
skuter star 9 godina
nema tvorničku boju i fali mu prednji blatobran (vrlo vjerojatno je padnuto)...mada to meni nebi toko značilo ako je slozen kako triba, ali stime da je nesto niza cijena
...
dieseL:
--- Citat: Jurich - 04 Ožujak, 2012, 20:50:18 ---ja se slazem sa ostalima
tip trazi 7500 kn
skuter star 9 godina
nema tvorničku boju i fali mu prednji blatobran (vrlo vjerojatno je padnuto)...mada to meni nebi toko značilo ako je slozen kako triba, ali stime da je nesto niza cijena
...
--- Kraj citata ---
oces rec DUPLO a ne NESTO
Jurich:
--- Citat: dieseL - 04 Ožujak, 2012, 23:28:23 ---oces rec DUPLO a ne NESTO
--- Kraj citata ---
ja neznan jesan li ja krivo napisa, ali ti si krivo svatija...nisan mislija doslovno na ovog runnera, nego ako je padnuto sa skutera i slozen je kako treba, cijena bi trebala biti nesto niza od ostalih koji su u istom/sličnom stanju, ali sa tvorničkom bojom...
dieseL:
onda si se ti krivo izrazio posto si naveo doticnog runnera 50 2003 za 1000e i nastavio u istoj recenici da je farban, bez blatobrana, sto predpostavljas da je padano i samim time bi trebala biti nesto niza cijena
no nisi naveo niza od čega? nebitno aj necemo offtopicarit, bitno da smo se shvatili i zakljucili da definitivno ne vrijedi tu lovu! :D
kombaj:
za ovo ne bi da vise od 4000kn neka je on usminkan iz vanka za 1000e se novi model gilere moze uzet....a kilometri su 100% vraceni,u 9 godina da je isa samo s njim do ducana ucinija bi 20 000 hehehe....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju