Tehnički kutak > Garaža

runner sp50==SWAP==>vxr200

(1/7) > >>

king_zvona:
da i ja malo predstavim svoju runnericu....  :)
skuter kupljen 2007 početkom 3 mjeseca(novi)....nikad sretniji nisam u životu bio kad sam ga dovezao.... :glasses9:
ugl. poslje skidanja blokade lagano dorađivanje mašine: MHR vario, MHR replica spuh, malossi kelvar

kao i svi....želimo da naš skut bude brži i jači tako je i pao kit....
setup: Polini Sport 70ccm(Kiza iz kvarta postavljao i uštelavao-svaka mu čast čovjek zna znanje)-preporuka
          MHR vario(4,6g)
         MHR replica spuh
         malossi kelvar, ljubičasti centralni, crvene oprugice kvačila, red sponge, dizna 80+
         malossi RS3 amortizer

i onda zlo  :angry7:
pad sa skutera

i onda ajmo sve iz početka-ulaganja-traženja-  :sad1: i konačnog proizvoda

imao sam negdje slike kad su plastike došle sa lakiranja, ako nađem učitat ću ih.... :)

nakon lakiranja i slaganja

i onda sam se provozao na vxr-u, i odlučio prodat  mašinu i kupit od vxr-a 200( još jednom hvala kizi iz kvarta što mi je ušao u susret sa mašinom i instalacijom)...ovoga puta sam sve sam slagao tak da sam napravio runnera SP sa mašinom od VXR-a... malo po malo  :toothy11:

konačan izgled VXR-a, full serijala, osim ksenon kratko svjetlo :toothy9:

VELIKO HVALA ČLANU B.E.R.O ŠTO MI JE POMOGAO UČITAT SLIKE  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Neznam kak je drugima al slike se ne vide,barem meni

Sad se vide.Inače jako lijep runner ovak cijeli crni,sviđa mi se  :icon_thumright:
Kak ti je vozit s jačom mašinom na usd vilicama,jel razmišljaš stavit od vxr-a možda?

B.E.R.O.:
Meni se vidi jedna!!!
 :icon_thumright:

Poslao sam ti poruku kako trebas stavljati slike!!!

toni095:
men se takoder vidu slike....lip runner samo mu fali blatobran prednji, izgleda ki koza bez njega  :drunken_smilie:

steeef:
zato jer si kopiral krive linkove.
tu ti još treba vxr vilica da bude kak treba :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju