Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MK. Brod organizira 9. Mega Bikers susrete
cosa_wp:
--- Citat: dachi - 06 Svibanj, 2012, 20:34:06 ---los vikend ste odabrali po meni. Taj vikend u osijeku 402 street race pa ce vjer biti malo slabiji odaziv :dontknow:
--- Kraj citata ---
već 9. godina su u ovom terminu prema tome nismo ništa krivo odabracli mozda su Osječani odabrali krivi vikend ali nebitno vjeruj mi da će goriti jer su jedni od najboljih susreta u RH!
flomo:
oce bit klasa 50 utrke?
B.E.R.O.:
--- Citat: dachi - 06 Svibanj, 2012, 22:19:35 ---ne kazem da ce malo ljudi doci ali vjer ce biti malo manje..ugl.bero jel ti ides? ja bi mozda cak i bez vozacke oso da nisam u gipsu :D
--- Kraj citata ---
Nece biti manje ljudi. :nono: :nono:
ja idem normalno na utrku ubrzanja obavezno a ostalo vidjet cu kako mi se bude dalo!!! :dontknow: ;D
Isti vikend su susreti u Brodu,Race u Osijeku i susreti u Brčkom tko voli nek izvoli tj. kom se sta svidja nek ide.
Bio sam u Brčkom par godina bude isto dobro pa moguce da odem i tamo,sta je to tamo-vamo 300 + km!!!!
;D ;D
--- Citat: cosa_wp - 06 Svibanj, 2012, 23:17:07 ---već 9. godina su u ovom terminu prema tome nismo ništa krivo odabracli mozda su Osječani odabrali krivi vikend ali nebitno vjeruj mi da će goriti jer su jedni od najboljih susreta u RH!
--- Kraj citata ---
Jedni od vecih,a sad boljih kako kome!!!
:icon_thumright:
--- Citat: flomo - 07 Svibanj, 2012, 11:37:17 ---oce bit klasa 50 utrke?
--- Kraj citata ---
Ne!!!!
cosa_wp:
--- Citat: B.E.R.O. - 07 Svibanj, 2012, 12:29:28 ---
Jedni od vecih,a sad boljih kako kome!!!
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kazem ti sta ljudi kazu nisam ja izmislio, a i obisao sam ih nekolicinu po Slavoniji i nista nije ni upola ko ovo!
uostalom o ukusima se ne raspravlja koda je bitno koji je bolji bitno da je zahebancija na nivou!
B.E.R.O.:
--- Citat: cosa_wp - 07 Svibanj, 2012, 13:55:20 ---kazem ti sta ljudi kazu nisam ja izmislio, a i obisao sam ih nekolicinu po Slavoniji i nista nije ni upola ko ovo!
uostalom o ukusima se ne raspravlja koda je bitno koji je bolji bitno da je zahebancija na nivou!
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :notworthy:
Tako je... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju