Tehnički kutak > Garaža

sp50-->4T®™

<< < (53/62) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 15 Siječanj, 2013, 21:56:32 ---
--- Citat: zvonkec_92 - 15 Siječanj, 2013, 21:13:21 ---aa netreba, meni je i 100 previše :)  a šta da ti kažem sretno s tim projektom, a šta ti sve još od dijelova fali? kolko opče km ima ta mašina koju si uzo? jel to čemu il je neka razvaljena

--- Kraj citata ---
a nefali toga tako puno,od većih dejlova neke poštene vxr vilce,i treba plastike pobojat to je najteži dio pribavit/napravit..sve ostalo nije toliki problem..
pa mašina prema njegovim riječima ima 14tkm sad jel to stvanro ili ne neznam,koliko sam vidil radilica nema lufta na variomaru samo je teško utvrdit jer dosta teško ide.. ima kompresije :P

--- Kraj citata ---
pa za probnu vožnju mogu bit i serijske vilice, daj ti to složi i upali da vidimo jel mašina ispravna.

zvonkec_92:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 15 Siječanj, 2013, 23:56:50 ---cekam jos neke stvari,da more upalit..inace bi on zveknul vec odavno sto se toga tice..
početkom drugog mj on mora bit finišed i djelovi viška u oramaru za rezervu..jer ce trebat,vidit cemo kako ce se precizirat rok..
koliko ja znam imam pravo regat skuter 15 dana nakon isteka rege a onda mi dolazi kuverta..tako da imam jos dodatnih 2 tjedna pa ce se nesto skrpat.. :P
a skuter mi nije za svakodnevnu upotrebu niti mi treba da se vozim pogotovo po ovoj cesti sad za race..ako bude bilo snijega za regu i soli nosit cu ga na rukama..  :laughing3:

--- Kraj citata ---
picajzlo, isti ja..... ja svog nebi ispeljo sad na ovo šugavo vrijeme da mi neko plati..

zvonkec_92:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 16 Siječanj, 2013, 00:22:29 ---pa da,cemu ga vozit po ovom vremenu sebi i sto je najgore njemu stvarat neugodnosti po snijegu.. :P
kad sam dobil runnera tamo oko 2 mj. nisam se do 4mj. pošteno ni provozal reko sol će ga načet..  :toothy11:

--- Kraj citata ---
ma nedaj bože, šta misliš da ti sol pojede gume, pa češ se vozit na felgama   :nono:  ako ćeš morat na tehnićki baci ga u prikolicu i autom odpeljaj

zvonkec_92:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 16 Siječanj, 2013, 00:30:36 ---ma svejedno opet nebi mogal doc do stanice u ovakvim vremenskim uvjetima.. :P
za ove uvjete uvani treba kross nabavit i da vidis zabave..a ne skuterić jadan klat..ja sam svog odlično zaštititil,sumnjam da ijedan sa foruma ima bolji tretman..
1 velika deka,jedna manja deka,1ričnik malo veči,a sve bi bilo super da se ispod toga ne nalazi par komada železa tj sami goli kostur.. to da se sol nepočme hvatat jer je sad vec koncetracija u zraku.. :P

--- Kraj citata ---
ee tu si se zaj#bo, Ivan_Speedy ima najčišči skuter na svijetu. disi ti od njegovog, ni do koljena mu nisi :P  :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

lopi:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 16 Siječanj, 2013, 00:30:36 ---ma svejedno opet nebi mogal doc do stanice u ovakvim vremenskim uvjetima.. :P
za ove uvjete uvani treba kross nabavit i da vidis zabave..a ne skuterić jadan klat..ja sam svog odlično zaštititil,sumnjam da ijedan sa foruma ima bolji tretman..
1 velika deka,jedna manja deka,1ričnik malo veči,a sve bi bilo super da se ispod toga ne nalazi par komada železa tj sami goli kostur.. to da se sol nepočme hvatat jer je sad vec koncetracija u zraku.. :P

--- Kraj citata ---

Pazi da mu se od topline vlaga ne kondenzira pa pocme vatat ruzinu :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju