Tehnički kutak > Garaža

sp50-->4T®™

<< < (44/62) > >>

Go-Go RUNNER:
Sve super, planovi mi se svidaju. Stavi original auspuh, najbolje, a i policiji odmah upadas u oci jbg to i nebi bio neki problem da imas polozeno i da u papirima bude 125. Kad vec stavljas postenu masinu ja bi stavio i postene vilice, jbg oces se malo isprsit, ali onda si napravio posa  :icon_thumright:

Go-Go RUNNER:
Zasto felgu od starog runnera? Od 50-tke felga ne ide gore, a nista onda ostavi te vilice pa vidi kako ce se ponasat  :)

Go-Go RUNNER:
Daaaaaj nemoj stavljat felge od stare da ti ih mukte daju, nabavi zadnju felgu od novog vx-r,a i tjt. Ne pase ti zadnja sigurno ne trebas provjeravat.

Go-Go RUNNER:
Nemam pojma zasto nepase, ali znam kad sam prodavao jednu od 50tke, i covik je htio kupit za vxr-a i bio sam se raspitivao i receno mi je da ne pase. Zasto nepase nije me ni zanimalo, jer prepravljat zajebavat se nije bas sigurno. Pa da, rame su iste i na 50, i na 200 tako da nebi trebalo bit pi*darija  :icon_thumright:

steeef:
nemoj radit pi*darije nepotrebno..
na tvoju vilicu ne paše felga od starog runnera.
felga od 50cc stražnja ne paše na vx mašinu zbog veličine stražnjegdiskai zapinjala bi u klješta.
ako prednju ostaviš svoju 14 cola a stražnju od starog runnera 12 cola,kak bu to izgledalo?
nabavi stražnju felgu od novog vx/vxra i toe to...od 50cc na leader mašinu ne paše felga ni sa starog ni sa novog runnera makara imaju isti broj i raspored rupa.

kaj se tiče vilice,zakaj bi tvornički onda stavllali 'jače' vilice na vx/vxr nego na 50cc ako je ova sasvim ok?
ako ti je dobila luft na serijali,ne opće nebu dobila na 125 mašini.

a ovo za ramu je teška glupost,kaj tu imaš pojačavat kad je rama za 50 cc i 125/200 identičlna,razlika je samo u nosaču mašine.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju