Tehnički kutak > Garaža

sp50-->4T®™

<< < (41/62) > >>

Kamba:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 04 Listopad, 2012, 17:15:01 ---trebam diznu za org karb runner 06god,na skutaču je i dalje leo vince pa koja dizna ide i ako može link sa ms web shopa,treba mi brtva karburatora između čašice i kućišta svijećicu ngk br9es cu uzet i trebaju mi rolice za std variomat može i koje org idu ili koje vi preporučujete,sad idem naručit pa da znam  :icon_thumright: i ako mže link od svega da smaio u košaricu stavim jer neznam koji je dizna oznaka i sl.  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

...najbolje bi bilo da ti netko i naruči i plati po mogučnosti...daj si malo truda i potraži... ::)

Jurich:
imam ti ja diznu 64 za runnera...nabavi ti meni 57-58 i mjenjamo se  :icon_tongue:

Grale:
da,pa da dobiješ zadihtanu diznu :toothy12:

2mario2:
znači radit će se ponešto još... lijepo... jučer se meni ista stvar desila... izgubio odjednom gas i kad sam pokušao ga dati pucao iz spuha... i tak par puta palio i onda opet sve normalno i vozio sam se dalje par km i ništa... izgleda da bude i moj išo na re-mont samo da vidim koji mu je... nadam se da je to bilo zbog hladnoće jer ga nisam zgrijal kak treba, a gasa sam mu držal dosta... ima oko 16000km, pa mi čudno da bi cviknul već... :dontknow:

2mario2:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 25 Studeni, 2012, 10:00:17 ---cuj bilo bi dobro da nije cviknul ali kad si spomenuo da ga nisi zagrijao isti slučaj je kod mene bio sam sam upalio i gas tako da moze lako bit da je i tvoj cviknuo jbg ja sam se žurio u trgovinu  :sad1:
a cuje ako je cviknuo barem ces se imat sa cim zabavljat preko zime  :laughing7: i da moj ima 9t km pa je otišao  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ne sviđa mi se to baš nekak... jbg, ja sam žurio do klijeti rođakove na gemišt... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju