Tehnički kutak > Garaža
sp50-->4T®™
Grale:
pod nazivom kit se podrazumijeva da se sa variom dobije još i remen i ostali dijelovi prijenosa,dok kod kupnje samo varia dobiješ njega,rolice i eventualno centralni...ovaj sa 9 rolica ti je također nepotreban,jer kolko sam ja čul on,je za malo jače setupove...a snage bi imal uvijek maks jer bi ti ga vario držal u rez...
sikirica:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 31 Ožujak, 2012, 23:02:45 ---http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=50930&kateg=0606
Sta mislite o ovome? Jel bi se ovo dalo sklempat na skuter? Ili bi bio potreban regulator napona jer je ova ipak za komp predviđeno? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
imam ti ja regler sa zicama, sa pojacivacem od prave neonke za auto/moto. jer je moja pukla pa sam to odsjeko, samo spojis :glasses9:
sikirica:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 31 Ožujak, 2012, 23:08:00 ---Znači samo bi trebao dopeljat dvije žice od akumulatora do reglera i ledica ili vec sta stavim.. :icon_scratch: Mislio sam to stavit ispod skutera tako kad idem da sija lijepo,ali neznam di bi stavio onako.. jer ipak nebi da izgleda ko vrtić sad.. :dontknow:
--- Kraj citata ---
pitaj nekog strucnijeg, ja sam se samo ponudio da imam...
ja sam busio 2 rupice naprijed i 2 iza i kroz to one spajalice ne kuzi se nista, poslikam ti ako oces
al rece ti da je seljo tjuning, ko sto su mene popljuvali :toothy12:
steeef:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 31 Ožujak, 2012, 23:08:00 ---Znači samo bi trebao dopeljat dvije žice od akumulatora do reglera i ledica ili vec sta stavim.. :icon_scratch: Mislio sam to stavit ispod skutera tako kad idem da sija lijepo,ali neznam di bi stavio onako.. jer ipak nebi da izgleda ko vrtić sad.. :dontknow:
--- Kraj citata ---
to ti je nemoguće :icon_biggrin:
pralas:
aj nemoj molim te raditi kirbaj od lijepog runnera,uostalom Božić je prošao :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju