Tehnički kutak > Garaža
sp50-->4T®™
B.E.R.O.:
--- Citat: steeef - 13 Ožujak, 2012, 16:02:36 ---sreća pa nije pežola da bi na 3tkm cvikal,ko bautijaner :toothy12:
--- Kraj citata ---
30 000 pa to je ok km,normalno voznje pod punim gasom.
;D
Tomi_ZG:
Ja ti nebi preporučil ni jedan ovlašteni piaggio/gilera servis u Zagrebu jel je to hrpa fušera i lopova,rađe probaj sredit prek foruma da ti neko ko se kuži pregleda skut
Loris Ri:
tako je,rade se dog sa nekim sa foruma da ti pogleda i rijesi to....ivanm je iz zg-a,kileextrem...
Loris Ri:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 13 Ožujak, 2012, 22:28:59 ---A sta ako bi nesto trebalo mjenjat kako bi onda za djelove? Jel mogu to oni odmah nabavit, jer bi ja skuter odma vozio kući,jer ne mislim onda tako skoro u ZG vise idme prema Zadru.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
nez to se moras dog sa njima...kolko vidim treba ti samo postelat karb,to ti je gotovo u 10-20min...
Tomi_ZG:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 13 Ožujak, 2012, 22:28:59 ---A sta ako bi nesto trebalo mjenjat kako bi onda za djelove?
--- Kraj citata ---
Od potrošnog materijala ak bu nekaj trebalo mijenjat ima za kupit u Zagrebu,tak da to nebi trebao bit problem,probaš se dogovorit prvo s nekim da pogleda skut i onda vidiš dal treba kupit kaj il ne,a ovi članovi kaj ih je Loris naveo sam čuo da korektno rade svoj posao i da se kuže i sigurno te neće za#ebat ko ovi u ovlaštenom,nego će ti sigurno puno bolje i korektnije napravit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju