Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj SP180...

<< < (7/8) > >>

duje87:

--- Citat: vine5x - 23 Travanj, 2008, 00:18:23 ---
--- Citat: duje87 - 22 Travanj, 2008, 20:06:40 ---
--- Citat: Gerbi - 22 Travanj, 2008, 16:08:48 ---
--- Citat: :::Bruno::: - 22 Travanj, 2008, 00:10:03 ---bilo je do prije godinu dana na sc za kupiti blok ili pak cijelu mašinu za nekih 1000€ ja mislim

--- Kraj citata ---

Potpis...s naglaskom na do prije godinu dana...

@duje87 - Po staroj cijeni na svu sreću jer ga čekam od nove godine...nova ti je 100 kn više, a 1500 ti je novi set + serijska glava...tako neš...ja sam uzeo bez glave, jer imam novu serijsku sa strane i malossijevu...

--- Kraj citata ---

prijatelju,radin dole,znan o cemu prican :toothy9:  poskupia je piaggio sve dijelove koji se narucuju i to oohoh.. klip i cilindar za 180 je otisa sa 1230 na 1500 i nesto (bez glave)

a to sta si ti dobia po staroj cijeni mos zafalit onome sta ti je da popust koji ti je to proda ;D

--- Kraj citata ---

Jel ima u Splitu koji klip-cilindar na lageru

skužaj malo je of

--- Kraj citata ---

imaju 2,al mi se cini da su oba rezervirana,tj kaparana.. u ciloj hrvatskoj smo ih dobili 7,i lagano nestaje to..zato pozuri dole u ducan i ako ti triba kaparaj ga pa ce ti ga ovaj povuc i tu ti je u 2-3dana..

gerbi: poskupilo je u petak,sad jel prosli ili pretprosli,ne znan :icon_biggrin:

Gerbi:
"poskupilo je u petak,sad jel prosli ili pretprosli,ne znan "

E e, pa to...to sam se pitao...jer glupo bi bilo da mi dignu cijenu preko dogovorene stare cijene, ako sam ga kaparirao nekoliko mjeseci prije...i da, bome nestaju =)

Ja jucer slozio tormo...ovo je strasno =) Filmek i slike uskoro...

Gerbi:
Evo, pomalo prošlo vrijeme razrade, pa sam danas samo za početak gledao kako ide...zadovoljan sam za jednu serijalicu...

igor.sb:
lijepa cesta  :toothy11:

sta cukica kaze, do koliko puni

Gerbi:
Ovaj drugi filmic za dolje, poslje pola ravnice kaže između 140 i 160 dodje...znači 150 lol...al mi ga je nekako žao tako držat...

Btw. to je ispred kuće pa ti vidi  ;D, a garaža odmah na cesti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju