Ostalo > Motocikli

yamaha xt660 x ili Aprilia pegaso strada 650

<< < (2/2)

edo haker:
dobri stari kle 500 :-D imas redizajn ... po meni jako dobar izbor.. motor je dosta dugo na trzistu bez nekih novina znaci sve je isprobano, ja sam citao o njemu puno toga i kazu svi da je odlican izbor (naravno ima mane ali kao i svaki drugi motor, lajtungi su slabi i kocnice nisu na nivuo trenutacne konkurencije) ima 180kg i dosta je tezak kad sjednes na njega ali komforta za tebe i suvozaca nede nedostajat... eto...rega je svega 1300kn ako se dobro sjecam jer ima 498ccm tako da ide u neku jeftinu kategoriju... dok xt ide u dosta visu i mislim ako sam dobro zapamtio da je rega 2x veca

sve cinjenice pogledaj .. kle ima 2 cilindra i dosta ujednaceno ubzanje i to sto ga uporedjuju s xt-om mu samo laska jer motor je kazem dosta dugo na trzistu :-D

kombaj:

--- Citat: edo haker - 27 Veljača, 2012, 00:49:14 ---dobri stari kle 500 :-D imas redizajn ... po meni jako dobar izbor.. motor je dosta dugo na trzistu bez nekih novina znaci sve je isprobano, ja sam citao o njemu puno toga i kazu svi da je odlican izbor (naravno ima mane ali kao i svaki drugi motor, lajtungi su slabi i kocnice nisu na nivuo trenutacne konkurencije) ima 180kg i dosta je tezak kad sjednes na njega ali komforta za tebe i suvozaca nede nedostajat... eto...rega je svega 1300kn ako se dobro sjecam jer ima 498ccm tako da ide u neku jeftinu kategoriju... dok xt ide u dosta visu i mislim ako sam dobro zapamtio da je rega 2x veca

sve cinjenice pogledaj .. kle ima 2 cilindra i dosta ujednaceno ubzanje i to sto ga uporedjuju s xt-om mu samo laska jer motor je kazem dosta dugo na trzistu :-D

--- Kraj citata ---
aeee to mi se ne svida sta je 1 cilindar kod xt-a,zato sam i pita kolika je potrosnja ... cita sam prije o kle 500 i da se pokaza dobar i da ima udobnost jako dobru i praktican je za duge relacije prakticki mos pola svita proc sa njima i masine da su dosta izdrzljive, samo nezz nekako ova linija njegova mi nije bas zapela za oko,ako mos koji link stavit od kle 500 redizajn pa da pogledam malo .... :)

edo haker:
a gle izgled mu je mana ali opet redizajn ima istu masku kao i Z750 :-P tako da nije losa toliko

eo slike tj google :-D

http://www.google.hr/search?hl=hr&q=kle+2006&gs_sm=3&gs_upl=301l777l0l1054l8l3l0l0l0l0l439l826l3-1.1l2l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1680&bih=949&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=tfNLT6q2E8Tp8QOb1YCPDg

kombaj:

--- Citat: edo haker - 27 Veljača, 2012, 22:21:58 ---a gle izgled mu je mana ali opet redizajn ima istu masku kao i Z750 :-P tako da nije losa toliko

eo slike tj google :-D

http://www.google.hr/search?hl=hr&q=kle+2006&gs_sm=3&gs_upl=301l777l0l1054l8l3l0l0l0l0l439l826l3-1.1l2l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1680&bih=949&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=tfNLT6q2E8Tp8QOb1YCPDg

--- Kraj citata ---
a tribat cu ga vidit negdi malo uzivo pa mi mozda i zapne za oko i svidi se, al zasad ostajem pri xt  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju