Tehnički kutak > Injection

Ditech se u voznji ugasi, naglo zakoci-zablokira

<< < (8/11) > >>

_Almin_:
da jer stvarno ostecenja na klipu nisu bila niti najmanje duboka. Na cilindru nema nikakvih vidljivih ostecenja. I skuter je sa tim klipom presao samo 10km! Do zadnjeg trena je skuter palio i radio extra dobro, kao i sada kad smo ga sklopili, iz prve je upalio, vuko.. dok nije zablokirao :S Nista sutra stavljam drugi cilindar i drugi klip od prijatelja... Sta bi jos osim tog moglo blokirati zadnji tocak? molim pomoc sutra idem da to radim...

ivek_sr:
A ak je opet zacviko opet gledaj da ti radilica ni dobila po pi*ki... uglavnom probaj ga lagano na gasu na nogari i skini deklo sastrane ono netreba bit gore... pa vidi sto se dogada

_Almin_:
ali kako ce radilica opet otici ako sam presao samo 2km... Tj probao i ostavio skuter. Stavio sam potpuno drugu masinu, sa radilicom unutra koja nema milimetra lufta, u kojoj se nista ne cuje. Jer nisam stavljao onu varenu radilicu u ove nove blokove. Sta jos preostaje zbog cega blokira zadnji tocak i gasi se? moje neko misljenje iako nisam neki majstor je da je ili do cilindra koji je mozda ne tako dobro obradjen po pitanju dimenzija ili do klipa.. Iako bi prije rekao da je do cilindra. Molim da mi neko oko toga pomogne, a pogledat cu za svaki slucaj i radilicu...

JogFromYamaha:
jaaaaj
nema masina s blokiranjem nist
jedino kuplung, zvono i prenos  unutra
reko sam ti odma da primes kotac i cimas ga da vidis dali se da nutra van levo desno ili u koso stavit
ako ga mozes cimat osli ti lezaji i onda ti blokira jer se celi kotac nakanta i blokira u getribi

Daci:
ako je brušen cilindar i stavljan novi klip veći e onda vrlo lako da lik nije ostavio toleranciju dobru tj. razmak između klipa i cilindra, pa kad se ugrije klip raširi se i zaljepi za cilindar zato i imaš one tragove po klipu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju