Tehnički kutak > Injection

Ditech se u voznji ugasi, naglo zakoci-zablokira

<< < (3/11) > >>

_Almin_:
sad sam isao upalit skuter i gledao sam, polutka koja je tamo do getribe hoda lijevo desno, tj kriva je... Ne znam da mi to mozda nije majstor juce kad je mjenjao iskrivio... ja mu odnio staro kvacilo, i da mi stavi na drugo kvacilo koje imam od prije, da prepakuje dakle lamelice i federcice... I naravno kad sam probao opet isto... Zato sam to iskljucio bio, ali sad kad sam vidio koliko hoda kvacilo postalo mi je upitno da li je on mozda na šrafštoku ili kako vi to zovete stezaljku kada je htio zavrnuti vijak prilikom postavljanja centralnog federa iskrivio...Iako sam ja gledao i nije mi se cinilo da je iskrivio... Nije moguce da to dolazi od loseg recimo lezaja iz getribe, da tako hoda lijevo-desno ta polutka do getribe....

JogFromYamaha:
pa naravno da ne radi kako treba i trese i blokira ako kuplung i polutka hodaju
nemoj se s tim vozit jer ce ti sjebat sve lezaje u getribi i onda imas tek sranja

_Almin_:
Evo ovako je stanje, skinem sa bratovog ditecha kvacilo, i stavim na svoj, ne hoda, i ne blokira vise kotac  :notworthy:
Imam dva kvacila, kod oba su izgleda krive polutke, kako sam uspio skontati. jer i sa jednim i sa drugim mi je blokirao tocak. Sad da li je to zato sto mi je ovaj lokalni mehanicar pogresno to stezao na šrafštoku ili su krive od sebe to ne znam :S Uglavnom morat cu potrazit ili druge polutke od nekog, ili mogul se ove napravit?? mada sumnjam al et.. Ostao mi je mali problem kad pustim gas nesto se cuje da klepece, predpostavljam da dolazi iz auspuha zvuk, mada fali mi bolcna ona gumeno-zeljezna kroz koju prolazi vijak za zavrtanje auspuha, onaj kod vodene pumpe :) Hvala na pomoci, pa evo mozda nekom pomogne ovo moje rjesenje... A eto mozda i dalje mi neko pomogne u ovom problemu drugom koji nije toliko bitan :D

JogFromYamaha:
kupi si kuplung novi jer ti ga je "majstor" iskrivio pri fiksiranju
imas ih za kojih 200kn nadalje
imam ja doma jos jedno serijsko kvacilo ako te zanima

Daci:
ovo što ti fali na auspuhu ti je selen ..guma koja ublažava vibracije i to moraš nabavit jer normalno da ti lupa tu ai može ti puknut šaraf u cilindru jer sad predpostavljam se mrda auspuh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju