Općenito > Generalno o skuterima
PITANJE??
Tomi_ZG:
Da baš neko dila isključivo rabljene skutere to ne postoji kolko ja znam,al si pogledaj kod ovlaštenih prodavatelja novih,uvijek se nađe nekaj rabljenog i to možeš kupit na rate odnosno kredit
Go-Go RUNNER:
Kod ovlaštenih prodavatelja rabljeni skuteri su otprilike oko 35-40% više cijene nego što je realno. Ili su ovi u oglasnicima nerealni pa cijene 30-tak % manje od realnog.
Tomi_ZG:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 24 Veljača, 2012, 18:09:46 ---Kod ovlaštenih prodavatelja rabljeni skuteri su otprilike oko 35-40% više cijene nego što je realno.
--- Kraj citata ---
Ovo je većinom istina,al ak čovijek veli da nema keša onda mu niš ne preostaje,jedino da se malo strpi pa ušpara koju kunu i onda u kupovinu
edit: evo jednog koji nije preskup,a sad da li vrijedi neću ulazit u to
http://www.amitrade.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1206&category_id=45&option=com_virtuemart&Itemid=7
Go-Go RUNNER:
I ja bi preporučio malo šparanja pa u kupnju
Grale:
najbolje je ušparat pa sa kešom kupit...to je najeftiniji način plaćanja...ali ako nekome hitno treba skuter,a nema trenutno para,onda nek ode u neke dućane di drže rabljene skutere i nek uzme na rate...jbg proći će 30 % skuplje sigurno,ali ko će ti dat na rate...može se i s nekim sa recimo njuškala dogovorit,ali sumnjam da će mu neko dat na rate za prvotnu cijenu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju