Općenito > Generalno o skuterima

PITANJE??

(1/2) > >>

vheky:
Zanima me dali netko zna kakve dilere di se može uzeti skuter na rate? Mislim neko ko ima polovne skutere, nrg, sr, runner i tak to?? Uzeo bi tak neš al nemam 8-9 soma keša pa bi uzeo na rate?? Ak neko zna bio bi zahvalan..  :toothy10:

*JOHNSON*:
Vidi ak imas mjesta di se prodaju takvi motori novi mozda imas polovnih ili kdo nekih servisera skutera pogledaj :D

Grale:
pogledaj u nekim salonima auta,možda drže i skutere,a oni daju na rate vjerojatno...
amitrade je držal neke rabljene skutere,al sad nemrem niš na njihovoj stranici naći...ako si iz zg,otiđi pogledat i raspitat se malo o cijenema i mogućnosti plaćanja

vheky:
ma u spanskom sam..  :hello: ..naci u principu zujat po auto salonima i tak to.. ja sam mislio mozda da bas ima neko ko radi sa polovnim skuterima..

Grale:

--- Citat: vheky - 24 Veljača, 2012, 11:17:12 ---ma u spanskom sam..  :hello: ..naci u principu zujat po auto salonima i tak to.. ja sam mislio mozda da bas ima neko ko radi sa polovnim skuterima..

--- Kraj citata ---
pa gledaj po njuškalu,zovi pa pitaj dal oni daju na rate...to se kod javnog bilježnika ja mislim ovjeri

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju