Općenito > Propisi
Voznja bez vozacke skutera 150ccm
Grale:
ja nikad sjel u auto nisam prije nek sam došel u autoškolu...fino me instruktor sve naučil kaj sam trebal i prošo vožnju iz prve,i sad se bome snađem u svakoj situaciji jer sam puno puno km napravio i s autom i sa skuterom... autoškola se zove autoškola zato jer ipak neka škola šta će ti trebat...
možeš ti znat sve o nekoj struci recimo,ali ako nemaš škole neće te niko zaposlit,jer će prije uzet nekog sa školom,to sam sad naveo ko banalni primjer... ali je poanta ista, ako položiš neku školu smatra se da si sposoban za nešto kaj si u toj školi učil/polagal...
tvoje priče o mladim nadobnim vozačima ne drže vodu,jer je više mladih i nadobudnih bez vozačke,nego sa vozačkom,vjeruj mi...al neda mi se prepucavat,zakon je tu da se poštuje,a i da se krši,a onaj koji misli vozit bez vozačke,neg vozi,ali nek shvati koje su posljedice i za njega i za ostale sudionike u prometu...ali da mene neki balavac lupi i da veli da ne zovem murju jer nema vozačku,garantiram ti da bi on uzeo mobitel nakon par minuta i sam pozval murju... :icon_biggrin:
zvonkec_92:
al bolje se vozit i prije 18 da naučiš baratat autom ili motorom. za razliku od nekih kaj dođu tam i 20 sati samo uče kak se šaltaju brzine.. ja sam se bez vozačke vozio samo motorom dok nisam pobro jebenu kaznu, a autom jednom mjesečno.. i stari me sve naučio prije auto škole.. došo sam tamo i 2 sat več bio na cesti.. dok je moj frend ( panj i pol ) bio 13 sati da nije sa poligona izašo jer nema blage veze.. isto je tak reko ma naučit ču ja to tamo..ja mislim da je bolje kad dođeš tamo sa nekim predznanjem o samom vozilu a ne o pravilima na cesti ( jer kad naučiš propise krivo teško je više naučit pravilno )
danc00:
--- Citat: steeef - 26 Veljača, 2012, 12:03:44 ---da je vozačka samo formalna stvar kupovali bi ju u knjižarama ko i ostale obrasce.
ideš tam valjda da te nauči vladanju s motorom autom kamionom ili bili kakvim motornim vozilom.
ak nemaš vozačku,nemaš ni iskustvo,osim po nekim brdima goricama van prometa..a to nema veze sa situacijama di si ti u prometu s ostalim vozilima nit se znaš ponašat kak treba.
vozit bez vozačke i bez rege nema opravdanja.
ak se more kupovat skuter i čining dijelovi i to nije bacanje para a vozačka je bacanje para jel..
--- Kraj citata ---
Kak znaš da nije tak...ja sam videl svašta pa zato to pišem :icon_thumright:
Grale:
--- Citat: danc00 - 26 Veljača, 2012, 13:08:36 ---Kak znaš da nije tak...ja sam videl svašta pa zato to pišem :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kod nas više nije sigurno tak...bilo je do nedavno... :icon_biggrin:
--- Citat: zvonkec_92 - 26 Veljača, 2012, 13:07:38 ---al bolje se vozit i prije 18 da naučiš baratat autom ili motorom. za razliku od nekih kaj dođu tam i 20 sati samo uče kak se šaltaju brzine.. ja sam se bez vozačke vozio samo motorom dok nisam pobro jebenu kaznu, a autom jednom mjesečno.. i stari me sve naučio prije auto škole.. došo sam tamo i 2 sat več bio na cesti.. dok je moj frend ( panj i pol ) bio 13 sati da nije sa poligona izašo jer nema blage veze.. isto je tak reko ma naučit ču ja to tamo..ja mislim da je bolje kad dođeš tamo sa nekim predznanjem o samom vozilu a ne o pravilima na cesti ( jer kad naučiš propise krivo teško je više naučit pravilno )
--- Kraj citata ---
ja sam od prve minute bil na cesti s instruktorom i u 35 sati sam se bome naučil sve kaje trebalo...
bolje će te stručna osoba naučit vozit nego neki pijani susjed koji je zadnji put vozil 94.-te :icon_biggrin:
zvonkec_92:
pa nek ga tata nauči a ne susjed..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju