Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2012

<< < (137/159) > >>

eladio:
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&view=article&id=814:scooterhappening-2012-virovitica&catid=133:natjecanja-skutera&Itemid=133

:laughing7:

J.U.R.C.A:

--- Citat: DeLUX - 05 Lipanj, 2012, 00:23:45 ---hvala gumeni..ne želim ni pomislit kako je to izgledalo xD
bili ste jebeno brzi i utrka je bila bome jako napeta i neodlučena do izlaska na ciljnu..
hvala još Siniši koji je posudio motor za drugu trku nakon pucanja svega živog od udarca  :headbang:
sve u svemu bilo je super, alkohola nije falilo kao ni CAJKI kojih ste se svi naslušali ali jbg to je tako
bar smo preko dana imali nešto strane muzike..prebrzo je prošlo to sve i bilo bi super kad bi nešto slično bilo još jednom u godini  :hello:

--- Kraj citata ---

Hvala jurca na muzici.. Cujem da su serijski skuteri sad in, samo s multivarom i lamelicama ? za no limit klasu :)

cosa_wp:

--- Citat: igor.sb - 05 Lipanj, 2012, 16:30:32 ---:hehe: :hehe:

nesto slika (citaj nista) i drag stavim veceras

--- Kraj citata ---

evo vidis nebi imao ni to malo da se janisam uhvatio tvog aparata!

--- Citat: steeef - 05 Lipanj, 2012, 16:44:14 ---to se zove profesionalizam u koprivničkim kafićima :)
teenagerski paket redovno naručujem,kaffa je vrhunski skuvana :D

--- Kraj citata ---

sad sam skuzio zasto ti pijes taj teenagerski paket zato sto i ona ulazi u njega   :toothy9:

eladio:
ima tko kakvu fotku defilea?   :-X

tonch08:
To i mene zanima... Vidio sam toliko fotografa, kamera, svega i svačega, i da nema ni jedna fotkica defilea...  :'(  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju