Ostalo > Razne offtopic teme :)

Cijene goriva u nebesima

<< < (8/29) > >>

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 23 Veljača, 2012, 16:52:18 ---alfa nema benzina pa treba ti kredit da kanistar od 5l uzmes  :toothy12:

--- Kraj citata ---

A dinamita imas jos u rezervi?

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 23 Veljača, 2012, 16:52:18 ---alfa nema benzina pa treba ti kredit da kanistar od 5l uzmes  :toothy12:

--- Kraj citata ---

btw, nisam se vozio mjesec danas motorom. Obicno bi to znacilo 1000+kn benzina. Stavljao sam to na stranu pa poskupljenje ove godine necu ni osjetit  ;D

gumy:
kak tek kukaju ljudi što drže prijevozničke firme kad ste se uzjebali zbog 5-10 litara tjedno što usipate i što ćete razliku osjetiti u par deci goriva možda.  :toothy12:
šta kad on sipa u jedan kamion/autobus po 1000 l goriva, i tako svaki tjedan, a ima 5-10-15-20 i više vozila?

ajd zamisli da jedan tenk američke vojske troši 4l goriva na 1km? jesi?! ko sam ja? :D
uglavnom, nebitni smo u ovoj cijeloj priči i to je to.

B.E.R.O.:

--- Citat: gumy - 23 Veljača, 2012, 18:05:28 ---kak tek kukaju ljudi što drže prijevozničke firme kad ste se uzjebali zbog 5-10 litara tjedno što usipate i što ćete razliku osjetiti u par deci goriva možda.  :toothy12:
šta kad on sipa u jedan kamion/autobus po 1000 l goriva, i tako svaki tjedan, a ima 5-10-15-20 i više vozila?

ajd zamisli da jedan tenk američke vojske troši 4l goriva na 1km? jesi?! ko sam ja? :D
uglavnom, nebitni smo u ovoj cijeloj priči i to je to.

--- Kraj citata ---
Potpis od A do ŽNJ!!!
 :headbang: :headbang:

3alfa3:

--- Citat: gumy - 23 Veljača, 2012, 18:05:28 ---kak tek kukaju ljudi što drže prijevozničke firme kad ste se uzjebali zbog 5-10 litara tjedno što usipate i što ćete razliku osjetiti u par deci goriva možda.  :toothy12:
--- Kraj citata ---

Nek zatvore firme i nece imat tih problema  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju