Tehnički kutak > Garaža
Kosooki 12 :)
duka:
na dugim blokovima je problem u prjenosu sto je kraci za 30ak% od onog na kratkim, zato sam ja kod sebe rastavio prjenos iz kratkog i preslozio u dugi al sam nesto zeznio pa nevalja, al sam mjenjo i primar pa ga sigurno nisam dobro upreso...
@animatrix **bem ti znas koga -.-"
Grale:
da napomenem...ja devetku imam...a neznam valjda imaju duži prijenos devetke...nisam nikad vozil 12,pa nebi znal usporedit :dontknow:
zvonkec_92:
--- Citat: Grale - 21 Veljača, 2012, 13:13:56 ---da napomenem...ja devetku imam...a neznam valjda imaju duži prijenos devetke...nisam nikad vozil 12,pa nebi znal usporedit :dontknow:
--- Kraj citata ---
e sad da ja nekaj velim... ja sam negdje na starom www.4tskuteri.com forumu napravio temu u kojoj sam raskopo prenos i od 9" i od 12" u oba dve mašine i primar i sekundar i svi zupčanici su potpuno isti.. imam čak negdje na kompu i slike getribe.. ugl isto je sve tako da neznam kak devetka može imat duži prenos od 12"... po tome pošto je sve isto 12 bi trebala ić brže samo jer ima veči kotač.. :S od mog starog Rocky ima samo kit 72cc i ništa drugo i ide po vuri iz škode fabie točno 70 po ravnom..na nizbrdici 75 i da je neznam kakva 75 nebu prešo... :) tak daa ja mislim da su sve kineske getribe iste... možda je tak bilo samo kod mene u mojoj garaži xD možda neki drugi skuteri kineski imaju stvarno duže getribe..al ja to još nisam vidio.. :S
dusVu:
--- Citat: animatrix - 21 Veljača, 2012, 00:27:14 ---ovaj duspara forumski trol :laughing7:
--- Kraj citata ---
jao dario, ode glava ;D
--- Citat: animatrix - 21 Veljača, 2012, 02:03:28 ---luka je znao cesto biti u orahovici kod svog decka :laughing7:
--- Kraj citata ---
AAAAAAAHAHAHAHAHA :toothy12: :toothy12:
duka jel on to tebe zahebava? da mu zovem germu? ;D
ajmo na temu: to zokaaa: pa nisu bas vukovarci nabriani na kineze samo jbg, vozio bi i ja nrg al s kojim parama :toothy3: inace ovaj skuter se jako fino vozi, bas mi pase polozaj vozaca itd, puno bolje nego na svim kinezima
Grale:
a vidi kineskog sr-r-a... :toothy12: :toothy12:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/ostale-marke-baotian-bt-28-49-cm3-oglas-3803574
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju