Tehnički kutak > Garaža
Kosooki 12 :)
tyranox:
Da sam htio 2T uzeo bi , ganjanje volim, a to sto ne mogu ic 100 nije mi vazno :)
Bregu sam uzeo od frenda pod kompenzaciju, nije presla ni 500km, al eto rec cemo da sam mu dao 350kn za nju ...
Video nabacim cim otopli pa cete vidjet kak ide i kak se cuje :)
Prvo sam stavio kit, isao je bolje al nije bilo to to ! E sad sa bregastom je vec druga stvar :) Moram jos diznu stavit vecu i ustimat prijenos .... mozda stavim duzi, jel ispuca fino do 65 onda skoro stane :)
Zvuk je stvarno perverzija, mogu potvrdit i kolege sa foruma sto me znaju :))
EDIT: sto se tice performansi bregaste, dosta dobije na startu, takodjer i medjuubrzanju ... ali maksimala mi je problem jel je prijenos sjeban na tom skuteru .... pa cemo na ljeto nesto iskemijat pa vidjeti kako ce sljakat :)
Zokaaa:
Da 12-ica ima kratak prijenos. To da je skemijati nešto od 9-ke gore.
tyranox:
--- Citat: Zokaaa - 20 Veljača, 2012, 22:18:31 ---Da 12-ica ima kratak prijenos. To da je skemijati nešto od 9-ke gore.
--- Kraj citata ---
E bas tako nesto imam i u planu :) Sve je spremno "vizualno" samo da to sredimo mehanicki :)
Zokaaa:
Ak šta budeš radio što se tiće toga zaljepi na forum pošto sam i ja to planirao, a nikako početi :D
tyranox:
--- Citat: Zokaaa - 20 Veljača, 2012, 22:22:19 ---Ak šta budeš radio što se tiće toga zaljepi na forum pošto sam i ja to planirao, a nikako početi :D
--- Kraj citata ---
No frks, poslikam pa poljepim .... po teoriji bi trebao malo izgubiti na startu, bez toga se ne moze proci, al bi trebala maksimala skocit za 15-tak km/h
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju