Ostalo > Foto, video, music...

Kako zavrse auti iliegalnih streetracera

<< < (6/7) > >>

Aleksandar:
Jurišnicima auto sprešat (ili u ovom slucaju "rastavit" na proste faktore) i onda mu ispostavit račun za to.

Tako se to godinama radi u Kaliforniji. I apsolutno se slažem s tim zakonom.  :frajer: Da bar dođe kod nas pa da bude manje kamikaza po cestama.

Johnny iber:

--- Citat: Aleksandar - 20 Veljača, 2012, 00:33:54 ---Jurišnicima auto sprešat (ili u ovom slucaju "rastavit" na proste faktore) i onda mu ispostavit račun za to.

Tako se to godinama radi u Kaliforniji. I apsolutno se slažem s tim zakonom.  :frajer: Da bar dođe kod nas pa da bude manje kamikaza po cestama.

--- Kraj citata ---

Vjerujem da ih to i dalje nebi sprijecilo, i dalje bi bilo ulicnih utrka i svega ostalog, samo bi vise pazili i skrivali se

petarpan:
najveca mi je fora kaj svi pricaju o ILEGALNIM streetracerima i uopce ne primjecuju rijec ilegano
steta tak sredjenih auti al to su auti za pistu a ovo kaj rade je ILEGALNO svidjalo se to nama ili ne

istina da ce ih uvijek biti al ipak ce si malo razmisliti gdje ce i kak preseravati ak bu im visio auto u koji su ulozili XY eura(dolara), a ovak su danas glaven baje a mi papci jer vozimo vise manje po propisima i aute vrijednosti boljeg skutera

Johnny iber:

--- Citat: petarpan - 20 Veljača, 2012, 14:29:58 ---najveca mi je fora kaj svi pricaju o ILEGALNIM streetracerima i uopce ne primjecuju rijec ilegano
steta tak sredjenih auti al to su auti za pistu a ovo kaj rade je ILEGALNO svidjalo se to nama ili ne

istina da ce ih uvijek biti al ipak ce si malo razmisliti gdje ce i kak preseravati ak bu im visio auto u koji su ulozili XY eura(dolara), a ovak su danas glaven baje a mi papci jer vozimo vise manje po propisima i aute vrijednosti boljeg skutera

--- Kraj citata ---

Ima se može se  :dontknow:

Ivan_drifter:
u kanadi je zakon ako te par puta ulove da se utrkujes da ti imaju pravo oduzet auto i vozacku i sve majku ti i zenu ti izjebu !
 :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju